ŠKODA CITIGOe iV

Sportivul urban cu zero emisii›   Primul model pur electric din istoria de 124 de ani a mărcii ŠKODA›   Sportivul urban cu zero emisii este echipat cu un motor electric de 61 kW›   Bateria litiu-ion de 36,8 kWh permite o autonomie de 265 km conform ciclului WLTPCu zero emisii, agilă şi spaţioasă, în ciuda dimensiunilor compacte de la exterior, ŠKODA CITIGOe iV este maşina perfectă pentru oraşele moderne. Deşi are o lungime de doar 3.597 mm şi lăţimea de 1.645 mm, cea mai mică ŠKODA oferă un interior spaţios pentru până la patru pasageri, plus o capacitate a portbagajului de 250 l. Aceasta poate fi chiar crescută la 923 l, pliind scaunele din spate.
ŠKODA CITIGOe iV

ŠKODA oferă CITIGOe iV exclusiv în varianta cu 5 uşi şi echipat cu liniile de echipare Ambition şi Style. Primul model ŠKODA 100% electric arată diferit faţă de modelele CITIGO cu motor cu ardere internă, mai ales când este privit din faţă, deoarece grila radiatorului, cu designul specific mărcii ŠKODA, este vopsită în culoarea caroseriei. Dar şi bara de protecţie de dedesubt are un design nou. În dotarea standard sunt incluse proiectoarele de ceaţă şi luminile de zi cu LED. Funcţia Cornering este opţională. Luminile de semnalizare sunt integrate în carcasele negre sau vopsite în culoarea caroseriei ale oglinzilor exterioare. Pe hayon este aplicat înscrisul „ŠKODA”. De la exterior, ŠKODA CITIGOe iV poate fi identificat şi datorită emblemei CITIGOe din spate.

ŠKODA CITIGOe iV Ambition este echipată cu jante din oţel de 14 inchi inclusiv capace Indus şi roţi de 165/70 R14 în dotarea standard. Jantele din aliaj de 16 inchi numite Scorpius au accente negre şi anvelope de 185/50 R16 şi sunt oferite opţional pentru Ambition, dar ca dotare standard pentru ŠKODA CITIGOe iVStyle.

Încărcare rapidă în sistem CCS

Bateria poate fi reîncărcată de la 0 la 80% în doar 1 oră, de la un sistem de încărcare rapidă în curent continuu de 40 kW, folosind un cablu de încărcare CCS. Cablurile de încărcare CCS și Mode 3 pentru wallbox sunt dotări standard pentru ŠKODA CITIGOe iV Style și opționale pentru versiunea Ambition. Folosind un wallbox în curent alternativ de 7,2 kWh, bateria poate fi încărcată de la 0 la 80% în 4 ore și 15 minute. Ca alternativă, aceasta poate fi încărcată confortabil peste noapte, în 12 ore și 43 de minute, folosind o priză casnică standard, de 2,3 kWh.

Bateria litiu-ion de 60 Ah cu care este echipată ŠKODA CITIGOe iV are o capacitate de 36,8 kWh și este integrată compact în podeaua mașinii, are o autonomie de până la 260 km în condițile uzuale de condus. Motorul electric al modelului CITIGOe iV generează 61 kW și antrenează roțile din față. Cuplul maxim de 212 Nm este instantaneu disponibil, în manieră specifică motoarelor electrice. 

Panou de instrumente redesenat și servicii on-line mobile specifice

La interior, ŠKODA CITIGOe iV dispune de un panou de instrumente special redesenat pentru acest model. La linia de echipare Style, partea superioară este argintie și beneficiază de iluminare ambientală. Printre dotările standard se numără în toate variantele geamurile față cu acționare electrică, sistemul de climatizare Climatronic, închiderea centralizată cu telecomandă, sistemul radio Swing și un docking station Move&Fun pentru smartphone.Folosind aplicaţia Move&Fun, telefonul mobil poate fi folosit pe post de display adiţional pentru datele autovehiculului, pentru redarea de fişiere media sau pe post de sistem de navigaţie. ŠKODA CITIGOe iV mare include în dotarea standard sistemul de asistenţă Lane Assist, precum şi airbag-uri frontale şi airbag-uri pentru cap şi torace pentru locurile din faţă.

În baza serviciilor on-line mobile, aplicația Move&Fun asociată permite afișarea fluxului de energie și accesarea de la distanță, de exemplu. Astfel, proprietarul poate activa și seta sistemul de aer condiționat.

Tudor
Maracine

Director Vânzări
Telefon:
Mobil:
Fax: