ŠKODA ENYAQ iV

DESCOPERIȚI NOI POSIBILITĂȚI!
ENIAQ

ŠKODA ENYAQ iV : de la 28.980 € (TVA inclus) prin Programul Rabla Plus 2021

ŠKODA a lansat primul SUV 100% electric la Praga, în 1 septembrie 2020. Modelul acesta marchează începutul unei noi ere pentru marca cehească, motiv pentru care, ENYAQ iV introduce și un nou pas important înainte în domeniul designului mărcii. Liniile emoționale și proporțiile echilibrate și dinamice sunt combinate la prima ŠKODA bazată pe platforma modulară de electrificare a Grupului Volkswagen (MEB) astfel încât să îmbrace un interior de dimensiuni generoase și experiențe dinamice sustenabile și totuși  incitante.

                                                    De ce să alegi ŠKODA ENYAQ iV

DESIGN ELEGANT ȘI ALURĂ IMPUNĂTOARE

O trasătură specifică SUV-urilor ŠKODA este alura impunătoare și designul elegant. ŠKODA ENYAQ iV se integrează perfect în această familie, nu doar prin design ci și prin spațiul generos de care se bucură toți pasagerii. 

PRIMUL SUV 100% ELECTRIC

Cu CITIGOe iV am demonstrat deja că mobilitatea electrică este incitantă, iar cu ENYAQ iV ne extindem acum familia electrică. SUV-ul este construit pe platforma modulară dezvoltată special pentru autoturismele electrice și oferă tehnologie de uștimă oră, funcție de încărcare rapidă a bateriei și o autonomie generoasă.

CALITATE ȘI MULT SPAȚIU

Interiorul complet nou și mult spațiu pentru pasageri. Finisajele de calitate superioară, numeroasele compartimente de depozitare și portbagajul care se ridică la standardele deja consacrate ale gamei ŠKODA sporesc confortul călătoriei tale. Cu o grijă sporită față de mediul înconjurător, ŠKODA ENYAQ iV atrage atenția și prin materialele sustenabile folosite la fabricarea sa.

INTELIGENT, INOVATOR, INTUITIV

Pe lângă un concept de interior total nou, ŠKODA ENYAQ iV oferă și o gamă largă de soluții inteligente și inovatoare, ce pot fi folosite intuitiv. Printre acestea se numără afișajul Virtual Cockpit inclus în dotarea standard, plus diverse sisteme de conectivitate și iluminarea ambientală LED.

CUM SE ÎNCARCĂ BATERIA?

ENYAQ iV este echipat cu un sistem de încărcare CCS (Combined Charging System). Astfel, automobilul poate fi încărcat în curent alternativ până la o putere de încărcare de 11 kW sau în curent continuu până la 125 kW. O alternativă la încărcarea de la o sursă externă de curent constă în recuperarea energiei de frânare. Această funcție transformă energia cinetică a autoturismului în energie electrică, ce este stocată în bateria de înaltă tensiune.

                                                    SIMPLY CLEVER-TEHNOLOGIE

  • Travel Assist
  • Sistemele de asistență pentru siguranță
  • Farurile cu LED
  • Parcare facilă

                                                                 CARACTERISTICI

  • Simply Clever : Compartimentul pentru umbrelă, Compartimentul pentru umbrelă, Sistemul electric de blocare pentru siguranța copiilor, Măsuțele rabatabile.
  • Compartiment de depozitare : Buzunarele pentru smartphone, Suporturi pentru sticle, Sertarul de sub volan, Compartimentul de depozitare de sub consola centrala.
  • Tehnologie : Virtual Cockpit, Phone Box cu funcție de încărcare inductivă, Conectoare USB-C și prize
  • Portbagaj : Hayonul electric, Sistemul de acoperire a portbagajului, Elementele de fixare, Cârligele pentru genți din portbagaj.

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor Mărăcine – Director Vânzări
Mobil: 0757 088 100
Tel: 0365 404 992
Email: tudor.maracine@ingricop.ro

Kasler Wilhelm - Vânzător Auto 
Mobil: 0720 024 673
Tel: 0365 404 992
Email: wilhelm.kasler@ingricop.ro

CONFIGURATOR ŠKODA ENYAQ iV