ŠKODA FABIA

BUCURIA DE A ALEGE!
SKODA FABIA

Noua ŠKODA FABIA aduce tot ceea ce ştiţi deja despre acest model, plus multe
altele. Este un mijloc de transport urban ales de foarte mulţi şoferi, iar această
poziţionare a sa a fost consolidată de actualizările de design şi cele tehnice de care
beneficiază acum, pentru a deveni şi mai practică în cotidian. 

DESIGNUL EXTERIOR

Noua ŠKODA FABIA aduce tot ceea ce ştiţi deja despre acest model, plus multe altele. Este un mijloc de transport urban ales de foarte mulţi şoferi, iar această poziţionare a sa a fost consolidată de actualizările de design şi cele tehnice de care beneficiază acum, pentru a deveni şi mai practică în cotidian. Grila nouă a radiatorului, precum şi designul nou al barelor de protecţie din faţă şi din spate îi conferă modelului FABIA o alură şi mai dinamică, încă de la prima privire. 
FABIA este încă un exemplu al filozofiei noastre de a crea automobile cu un design
frumos, care să ofere la fel de multă bucurie când sunt conduse, cum ofereau şi pe
vremea când am început să construim maşini.

DESIGNUL LUMINILOR

Inconfundabilă. Imposibil de trecut cu vederea. Cu noua sa grilă a radiatorului, precum şi cu designul nou al barelor de protecţie din faţă şi din spate, cu noifaruri, opţional cu LED-uri, noua FABIA va fi observată imediat, oriunde îşi va face apariţia.

FARURILE CU LED
Fiecare nouă FABIA dispune la faruri de benzile atractive compusedin LED-uri, care sunt luminile de zi. Farurile de top au toate funcţiile asigurate de LED-uri. Versiunea superioară a farurilor include funcția Cornering cu LED-uri şi sistemul de iluminare adaptivă AFS (Adaptive Frontlight System), care ajustează intensitatea luminii în funcţie de anumite condiţii (de ex.pentru oraş, autostradă sau ploaie).

SECŢIUNEA POSTERIOARĂ
Familiara formă C a luminilor este caracteristică tuturor modelelor ŠKODA. Blocurile optice spate pot fi, de asemenea, echipate cu LED-uri. Reflectoarele asigură o
mai bună vizibilitate a maşinii, fiind integrate în partea din spate a noii FABIA.

DESIGNUL INTERIOR

Lăsaţi totul în urmă, când închideţi uşile. Noile elemente de decor de la bord, opţiunile pentru tapiţerie şi numeroase detalii rafinate vă sporesc confortul şi vă ajută să păstraţi relaxat controlul.

CONECTIVITATE

Toate sistemele de infotainment au un ecran tactil de 6,5 "și permit mașinii și un smartphone să se conecteze prin intermediul sistemului SmartLink +. O gamă largă de servicii online ŠKODA Connect este de asemenea disponibilă.

SIMPLY CLEVER 

Suport pentru telefon – poziționat în suportul pentru băuturi din consola central.

Compartiment pentru ochelari- se află deasupra oglinzii interioare, poate fi utilizată pentru depozitarea ochelarilor de soare sau a ochelarilor de vedere.

Cotieră centrală în față- nu numai că oferă suport confortabil, dar este și un spațiu intelligent de depozitare între scaunele din față, ușor accesibil șoferului și pasagerului din față.

Suport pentru sticle față și spate- unul dintre numeroasele suporturi inteligente pentru sticle este amplasat convenabil pe ușile din față.

Cârlige pentru geți- sunt concepute pentru agățarea obiectelor sau a bagajelor care altfel ar fi instabile.

Suport articole mici în două trepte- împarte portbagajul orizontal în două și este potrivit pentru depozitarea articolelor mici.

CONFORT

  • Controlul Automat al distanței (ACC)
  • Senzori de parcare față și spate
  • Asistent de lumină și senzor de ploaie
  • KESSY
  • Hill Hold Control

SIGURANȚĂ

  • Asistentul pentru schimbarea benzilor
  • Asistent parcare
  • Asistent lumini
  • Asistent Radar frontal

PERFORMANȚE

FABIA oferă exclusiv motoare moderne pe benzină, care îmbină plăcerea condusului cu menajarea mediului.În gama modelului sunt incluse motoare cu puteri între 75 CP și 110 CP.

Motoarele MPI

Motoarele mici pe benzină sunt potrivite pentru traficul urban, deoarece ating repede temperatura optima de funcționare. Arhitectura simplă greutatea redusă asigură fiabilitate și permit manevrarea facilă.Baza gamei de motoare este motorul de 1,0 litru pe benzină, cu 75 CP și trei cilindri. Sistemul Start-Stop și funcția de recuperare a energiei de frânare sunt incluse în dotarea standard.Motoarele MPI asigură performanțe optime și un consum redus, mai ales în oraș și la drumurile mai scurte în afara orașului.

Motoarele TSI

TSI înseamnă caracteristici dinamice superioare , fiabilitate și consum redus. Noile motoare 1,0 TSI pe benzină supraalimentate au trei cilindri și o arhitectură nouă. Sistemul Start-Stop și funcția de recuperare a energiei de frânare sunt deja incluse în dotarea standard. Motoarele TSI sunt propulsorul perfect pentru cei care apreciază flexibilitatea motorului în orice situație.