ŠKODA FABIA

MAI INCISIVĂ, MAI SUPLĂ ȘI MAI SMART
SKODA FABIA

-UN CLASIC ACTUALIZAT

Noua ŠKODA FABIA aduce tot ceea ce ştiţi deja despre acest model, plus multe
altele. Este un mijloc de transport urban ales de foarte mulţi şoferi, iar această
poziţionare a sa a fost consolidată de actualizările de design şi cele tehnice de care
beneficiază acum, pentru a deveni şi mai practică în cotidian. 

Designul exterior: Inconfundabilă. Imposibil de trecut cu vederea.

Cu noua sa grilă a radiatorului, precum şi cu designul nou al barelor de protecţie din faţă şi din spate, cu noi faruri, opţional cu LED-uri, noua FABIA va fi observată imediat, oriunde îşi va face apariţia.

FARURILE CU LED
Fiecare nouă FABIA dispune la faruri de benzile atractive compuse din LED-uri, care sunt luminile de zi. Farurile de top au toate funcţiile asigurate de LED-uri. Versiunea superioară a farurilor include funcția Cornering cu LED-uri şi sistemul de iluminare adaptivă AFS (Adaptive Frontlight System), care ajustează intensitatea luminii în funcţie de anumite condiţii (de ex. pentru oraş, autostradă sau ploaie).

ROȚI NOI- jante din aliaj cuprinse între 15 și 18 inci pentru prima dată.
Clienții pot alege dintre un număr de șase noi modele de roți din aliaj.

Designul interior: BUCURAŢI-VĂ DIN PLIN DE FIECARE CĂLĂTORIE 

Datorită materialelor și caracteristicilor noi, interiorul ŠKODA FABIA a devenit și mai premium. În plus, noile detalii Simply Clever îmbunătățesc în continuare utilitatea sa.

Mai mult spațiu, în ciuda dimensiunilor sale compacte de 3.997 mm lungime și a unui ampatament de 2.470 mm, ŠKODA FABIA oferă o cantitate generoasă de spațiu pentru până la cinci persoane.ŠKODA FABIA oferă spațiu pentru cinci ocupanți și cel puțin 330 de litri de bagaje.

Versiunea hatchback oferă una dintre cele mai mari dimensiuni de portbagaj din segmentul mașinii mici. Capacitatea de 330 l poate fi crescută până la 1.150 l prin rabatarea scaunelor din spate. ŠKODA FABIA COMBI oferă cel mai mare portbagaj din segmentul său și are o capacitate de încărcare cuprinsă între 530 și maximum 1,395 l.

Mai multă utilitate - Funcții Simply Clever

ŠKODA FABIA impresionează, de asemenea, cu noile funcții Simply Clever care fac viața de zi cu zi mai ușoară. 

Tudor
Maracine

Director Vânzări
Telefon:
Mobil:
Fax: