ŠKODA KAROQ

Drumul tău e altfel!
K

ŠKODA KAROQ : de la 22.220 € (TVA inclus) prin Programul Rabla 2021

Noua ŠKODA KAROQ este un SUV compact rafinat, emanând sete de aventură. Fiind echipat cu dotări de conectivitate şi cu sisteme de siguranţă de ultimă oră,
modelul poate transforma chiar şi cele mai obişnuite drumuri în excursii de lux. Astfel, întruchiparea celui mai nou limbaj de design al mărcii ŠKODA, cu numeroase elemente care amintesc de cristalul de Boemia, vă poate ajuta să transformaţi fiecare zi a săptămâni într-o zi de weekend. KAROQ este încă un exemplu pentru pasiunea noastră de a fabrica automobile cu un design frumos, care să aducă la fel de multă bucurie în fiecare călătorie, ca pe vremea când am început să construim maşini.

DESIGNUL EXTERIOR

Inspirate din tradiţia cehească a prelucrării sticlei de cristal, liniile sculptate cu eleganţă ale noului nostru SUV emană aceeaşi eleganţă ca piesele de cristal. Designul său polivalent vă va ajuta să arătaţi bine, în orice aventură.

SECŢI UNEA FRONTALĂ- cu grila radiatorului specifică tuturor modelor ŠKODA, sugerează putere şi siguranță. Partea frontală este dominată de faruri cu linii precis tăiate şi cu proiectoare de ceaţă aşezate la înălţimea grilei, confirmând capacitatea maşinii de a face faţă aventurilor în off-road.

PROFILUL -Pasajele angulare ale roţilor şi protecţiile pragurilor accentuează caracterul de SUV al maşinii, iar jocul atractiv dintre lumini şi umbre, pus în scenă de limbajul de design al mărcii ŠKODA, conferă modelului KAROQ graţie atractivă.

Blocurile optice spate cu formă de săgeată alungită şi forma luminii specifică tuturor modelelor mărcii, sugerând litera C, amintesc de tradiţia cehească a prelucrării cristalului. Blocurile optice sunt împărţite în două elemente. Primul element pătrunde în lateral, iar al doilea este integrat în a cincea uşă. Reflectoarele care asigură o mai bună vizibilitate a maşinii sunt montate adânc în bara de protecţie din spate, pentru a fi mai bine protejate. Modelul KAROQ dispune, de asemenea, de protecţii robuste.

DESIGNUL LUMINILOR

Aceste linii de design tradiţionale influenţează şi interiorul modelului KAROQ. Versiunea de echipare de vârf include un sistem LED complet, perfect integrat ca formă şi ca funcţie.

FARURILE FULL-LEDCU FUNCŢIE ADAPTIVĂ ŞI PROIECTOARE DE CEAȚĂ
Pentru KAROQ sunt disponibile două tipuri de faruri şi proiectoare de ceață. Farurile de top au toate funcţiile asigurate de LED-uri. Acestea oferă performanţe superioare şi o eficienţa energetică foarte ridicată. Funcţia adaptivă de iluminare (AFS) ajustează intensitatea luminii corespunzător condiţiilor curente, de exemplu pentru condiţiile din mediul urban, de pe autostradă sau pentru vreme ploioasă, iar farurile principale dispun de un bandou atractiv, dedicat luminilor de zi cu LED. În condiţii de vizibilitate redusă, proiectoarele de ceață îşi demonstrează adevărata lor valoare.

BLOCURILE OPTICE SPATE CU LED
Chiar şi plăcuţa cu numărul de înmatriculare este iluminată de LED -uri, asemeni blocurilor optice din spate. Elementele cristaline apar şi în zona "inactivă" a blocurilor optice din spate.

DESIGNUL INTERIOR

Am transformat bordul într-un adevărat pupitru de comandă. Afişajul digital cu design atractiv şi totuşi practic vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie şi le aşează acolo unde vă sunt necesare: exact în faţa ochilor dumneavoastră. Astfel beneficiaţi în orice clipă de datele călătoriei, de informaţiile de navigaţie, precum şi de servicii de infotainment şi de comunicare.

Panoul digital de instrumente afişează optim toate informaţiile importante, precum datele provenite de la computerul de bord, în combinaţie cu alte detalii, precum cele oferite de sistemul de navigaţie. Puteţi selecta din patru moduri de afişare, folosind butonul View de pe volanul multifuncţional: Clasic, Extins, Modern şi Basic (potrivit pentru călătoriile nocturne pe autostradă).

Iluminarea Ambientală- Puteţi alege culoarea dumneavoastră preferată sau vă puteţi completa fiecare zi cu o altă nuanţă. Bordul şi iluminarea ambientală cu LED-uri din portierele din faţă, inclusă în pachetul LED, oferă 10 opţiuni atractive de culoare. Iluminarea albă de la nivelul picioarelor este, de asemenea, inclusă în pachetul LED.

CONECTIVITATE

 • ŠKODA CONNECT
 • SERVICIUL DE APEL DE URGENŢĂ
 • INFORMAȚII ONLINE DIN TRAFIC
 • STAȚII DE ALIMENTARE
 • PHONE BOX
 • SMART LINK+
 • SUPORT MULTIMEDIA
 • SISTEM DE SUNET CANTON

SIMPLY CLEVER

În interior veţi găsi numeroase spaţii şi compartimente de depozitare. Veţi găsi locul potrivit pentru toate. Şi toate vor fi la locul potrivit: telefoane, ochelari, răcoritoare şi tot restul. 

 • TORPEDOUL
 • JUMBO BOX
 • UNIBAG
 • MASUTE RABATABILE
 • COMPARTIMENTELE DIN UȘILE FRONTALE
 • PEDALA VIRTUALĂ
 • CÂRLIGUL DE REMORCARE
 • ACTIONAREA ELECTRICĂ A HAYONULUI

POTRBAGAJUL

Portbagajul modelului KAROQ oferă mult spaţiu, plus numeroase elemente practice care vă ajută să ţineţi maşina ordonată şi să păstraţi toate obiectele la locul lor. În versiunea cu scaune standard în spate (rabatabile fracţionat 40/60), maşina oferă 521 de litri de spaţiu pentru bagaje şi chiar 1.630 de litri cu scaunele din spate rabatate.

Cârligele - Cârligele rabatabile rezistente de pe pereţii laterali ai portbagajului permit transportul mai facil şi mai sigur al cumpărăturilor.
Covoraşul cu două fețe - Puteţi folosi covoraşul cu două feţe cu partea textilă în sus, dacă nu  transportaţi lucruri care ar putea murdări maşina. Iar când aveţi ceva murdar de transportat, trebuie doar să întoarceţi covoraşul cu partea cauciucată în sus.
Podeaua dublă - Podeaua dublă permite poziţionarea podelei portbagajului la nivelul pragului portbagajului, uşurând manevrarea bagajelor. Adiţional, asigură un spaţiu de depozitare discret.
Setul de plase -Setul de plase (1 orizontală şi 2 verticale) creşte flexibilitatea portbagajului, fixând totodată sigur obiectele.

CONFORT

Chiar şi un buton minuscul poate acţiona un sistem sofisticat, incredibil de util. Folosind
tehnologii avansate, dotările şi funcţiile pentru confort vă oferă călătorii mai plăcute, dar şi mai sigure.

 • KESSY
 • Încălzirea volanului
 • Climatronic cu reglaj pe 2 zone
 • Tempomatul
 • Scaunul Șoferului cu funcţie de memorie integrată
 • Spoturi de curtoazie cu LED
 • Oglinzile retractabile
 • Sistemul de spălare a farurilor
 • Partea din spate a cotierei Jumbo Box

SIGURANȚĂ

Călătoriile devin mult mai sigure, cu ajutorul unui co-pilot atent. Astfel, KODIAQ oferă numeroase sisteme de asistenţă care să vă permită să reacţionaţi prompt în orice situaţie. O parte dintre sisteme pot chiar preveni automat o coliziune iminentă.

 • AUTO LIGHT ASSIST
 • ADAPTIVE CRUISE CONTROL
 • TRAVEL ASSIST
 • LANE ASSIST
 • PARK ASSIST
 • BLIND SPOT DETECT
 • REAR TRAFFIC ALERT
 • TRAFFIC JAM ASSIST

PERFORMANȚE

Toate motoarele din gama oferită au multe puncte în comun. Toate sunt moderne, dinamice şi economice. Astfel, KAROQ se simte a acasă atât în oraș, cât şi pe drumurile neasfaltate.

Controlul dinamic al Şasiului- Sistemul de control adaptiv al şasiului (DCC) evaluează continuu diferitele situaţii de condus (frânare, accelerare, virare) şi răspunde la acestea, adaptând amortizarea şi caracteristicile direcţiei. DCC este oferit întotdeauna în combinaţie cu funcţia Driving Mode Select şi vă permite să alegeţi între modurile Confort, Normal şi Sport.

Motoarele pe benzină - Puteţi opta pentru un motor cu 3 cilindri de 85 kW sau pentru unul cu 4 cilindri şi 110 kW. Este disponibil şi sistemul ACT de management activ al cilindrilor. Acest sistem deconectează 2 cilindri când nu este nevoie de aportul lor, ceea ce reduce considerabil consumul de combustibil.

Transmisia - În funcţie de versiunea de motor, maşina poate fi echipată cu o transmisie manuală cu 6 trepte sau cu o transmisie automată DSG cu dublu ambreiaj şi cu 7 trepte de viteză.

Motoarele diesel - Oferta noastră include motoare de 85 kW, 110 kW şi 140 kW*. Pentru a menaja mediul, motoarele noastre diesel (cu excepţia celui de 85 kW) utilizează reductorul catalitic selectiv (SCR), îndeplinind desigur cerinţele normei de poluare Euro 6. Acest sistem injectează AdBlue® pentru a reduce concentraţia de mono-oxizi de azot (NOx). Volumul rezervorului AdBlue® este de 13,7 l, iar consumul depinde de stilul de condus.

DSG Şi 4x4 - Indiferent de condiţiile cu care vă veţi confrunta, veţi beneficia de confort absolut şi de eficienţă, cu tracţiunea 4x4 cu transmisia automată DSG cu 7 trepte de viteză.

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor Mărăcine – Director Vânzări
Mobil: 0757 088 100
Tel: 0365 404 992
Email: tudor.maracine@ingricop.ro

Kasler Wilhelm - Vânzător Auto 
Mobil: 0720 024 673
Tel: 0365 404 992
Email: wilhelm.kasler@ingricop.ro