ŠKODA KODIAQ

Pentru intalniri importante!
k

ŠKODA KODIAQ: de la 25.310 € (TVA inclus) prin Programul Rabla 2021

Fiind o interpretare absolut nouă a ceea ce un SUV ar trebui să fie, KODIAQ se prezintă cu un
design exterior uluitor, fiind pe cât de robust, pe atât de frumos. Tracţiunea sa 4x4 îi permite să se deplaseze cu ușurință pe orice fel de teren, iar la interior, dotările pentru conectivitate,
spaţiul generos şi confortul fără egal vor trezi setea de aventură a întregii familii. Şi mai mult: numeroasele funcţii şi dotări Simply Clever vor avea grijă de latura practică a tuturor aventurilor dumneavoastră. KODIAQ este încă un exemplu pentru pasiunea noastră de a fabrica automobile cu un design frumos, care să aducă la fel de multă bucurie şoferilor ca pe vremea începuturilor noastre.

DESIGNUL EXTERIOR 

Pregătită pentru a face faţă celor mai dure condiţii, ŠKODA KODIAQ emană o reală forţă majestoasă. Liniile sale precise dau formă noului limbaj de design rezervat de marca ŠKODA
pentru SUV-urile sale, ceea ce îi conferă modelului distincţie, emoţie, dar şi un caracter atemporal. Fie că privim detaliile sau întregul automobil, forma şi funcţia sunt în perfectă armonie. KODIAQ este un atlet frumos, care îmbină caroseria sa robustăcu caracteristici offroad impresionante.

Designul farurilor este unul dintre elementele caracteristice ale modelului KODIAQ. Poziţionarea proiectoarelor de ceață, la înălţimea grilei radiatorului, unde sunt protejate, arată clar ambiţiile de off‑roader ale modelului.

Muchiile ascuţite, combinate cu suprafeţele netede creează condiţii propice jocului dintre
lumini şi umbre.

Pasajele angulare ale roţilor, apărătorile rezistente de noroi, cu margini din plastic şi protecţiile pragurilor transmit imediat că această maşină se simte ca acasă chiar şi pe drumurile noroioase.

Barele negre cu detalii argintii accentuează caracterul atractiv al exteriorului. Extensiile
verticale negre, care se contopesc cu eleronul de la nivelul plafonului şi mărginesc geamurile
din spate, optimizează caracteristicile aerodinamice. Blocurile optice spate pătrund mult în aripi, iluminând astfel şi profilul maşinii.

DESIGNUL LUMINILOR

Inovatorul design cristalin întâlneşte tehnologia inovatoare. A vedea şi a fi văzut: cu frumuseţea sa misterioasă, când farurile sunt aprinse, KODIAQ este realmente impresionant.

Faruri full -LED cu funcţie adaptivă şi proiectoare de ceață
Pentru KODIAQ sunt disponibile două tipuri de
faruri şi proiectoare de ceață. Farurile de top au toate funcţiile asigurate de LED-uri. Acestea oferă performanţe superioare şi o eficienţa energetică foarte ridicată. Funcţia adaptivă de iluminare (AFS) ajustează intensitatea luminii corespunzător condiţiilor curente, de exemplu pentru condiţiile din mediul urban, de pe autostradă sau pentru vreme ploioasă, iar farurile principale dispun de un bandou atractiv, dedicat luminilor de zi cu LED. În condiţii de vizibilitate redusă, proiectoarele de ceață îşi demonstrează adevărata lor valoare.

Blocuri optice spate cu LED
Blocurile optice spate cu LED sunt incluse în dotarea standard, iar designul cristalin face referire la cubismul cehesc şi la tradiţia de prelucrare a sticlei din această ţară. Liniile precise şi forma distinctivă a literei C sunt specifice modelelor ŠKODA, conferind automobilului o individualitate marcantă.

DESIGNUL INTERIOR

Faceţi ca spaţiul dumneavoastră să fie şi mai confortabil şi mai plăcut, cu luminile ambientale blânde şi armonioase, care sunt dispuse de-a lungul interiorului maşinii, creând atmosfera potrivită fiecărei călătorii.

Iluminarea ambientală
Dumneavoastră veţi alege care să fie culoarea dumneavoastră preferată. Sau vă puteţi completa fiecare zi cu o altă nuanţă. Iluminarea ambientală oferă zece variante de culori

Luminile de la nivelul podelei
Lumina discretă transformă acest spaţiu confortabil într-unul excepţional. Veţi beneficia de cel mai înalt nivel de confort, cu luminile de la interior şi vă veţi bucura pe parcursul călătoriei dumneavoastră de ambianţa cu iluminare discretă.

CONECTIVITATE

KODIAQ vă ajută să rămâneţi conectat, indiferent unde v-aţi
afla. Veţi fi mereu on-line, ceea ce înseamnă că veţi avea
acces la distracţie şi informaţii, dar şi la asistenţă, dacă este
nevoie. ŠKODA CONNECT este poarta dumneavoastră spre
un univers cu posibilităţi nelimitate de comunicare.

SOS
Sistemele de conectivitate ale modelului KODIAQ includ şi o linie
de urgenţe. Acest sistem pentru situaţii de urgență poate fi activatapăsând butonul roşu aflat pe plafon. În cazul unei coliziuni, apelul de urgenţă este iniţiat automat.

Staţii de alimentare
Puteţi afla distanța faţă de cea mai apropiată staţie de alimentare, tipul staţiei şi preţurile actuale la combustibil. Aceste informaţii sunt afişate în timp real. Tipul de combustibil cu care funcţionează automobilul este identificat automat, fiind afişat corespunzător

Phone Box
Dispozitivul Phone Box, aflat în faţaschimbătorului de viteze, amplifică semnalul pentru dispozitivul dumneavoastră mobil. Totodată, va încărca telefonul în timp ce conduceţi, fără să fie nevoie de cablu.

Suport multimedia
Din păcate doar o persoană poate conduce, dar şi cei din spate se pot bucura la fel demult de fiecare călătorie. Suportul multimedia vă permite să fixaţi o tabletă pe tetiera scaunului din faţă.

SIMPLY CLEVER

Viaţa este mult mai uşoară cu echipamentul potrivit. Astfel, KODIAQ dispune de dotări concepute în baza nevoilor dumneavoastră reale şi include detalii Simply Clever, care sunt pe cât de intuitive, pe atât de ingenioase.

 • TORPEDOU CLIMATIZAT
 • TORPEDOU DUBLU
 • SISTEM ELECTRIC DE SIGURANȚĂ PENTRU COPII
 • PROTECȚIE INTELIGENTĂ A UȘILOR
 • PEDALA VIRTUALĂ
 • COTIERĂ INTELIGENTĂ
 • COMPARTIMENT PENTRU UMBRELĂ
 • CÂRLIG DE REMORCARE ELECTRIC
 • CÂRLIGE PENTRU BAGAJE
 • PODEA DUBLĂ

CONFORT

KODIAQ vă ajută să transformaţi fiecare drum de rutină într-o experienţă specială. Răsfăţaţi-vă cu luxul de care veţi putea beneficia în fiecare călătorie, în drum spre serviciu, cumpărături sau şcoală sau în excursiile cu prietenii. Astfel veţi pleca la orice drum, oricât de obişnuit ar fi, având mereu o senzație plăcută şi bună dispoziţie.

 • KESSY
 • Sistem spălare faruri
 • Încălzire volan 
 • Spoturi LED de curtoazie
 • Climatronic cu reglaje pe 3 zone
 • Jaluzele pentru locurile din spate
 • Pachetul pentru dormit

SIGURANȚA

Am făcut tot posibilul pentru ca dumneavoastră să ajungeţi în siguranţă la destinaţie. KODIAQ oferă numeroase sisteme de asistenţă care să vă permită să reacţionaţi prompt în orice situaţie. O parte dintre sisteme pot preveni chiar automat o coliziune iminentă.

 • Park Assist
 • Traffic Jam Assist
 • Camera Area View
 • Trailer Assist
 • Travel Assist
 • Auto Light Assist
 • Detector oboseală
 • Lane Assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Blind Spot Detect 
 • Rear Traffic Alert

PERFORMANȚE

Fiecare familie își are propria poveste: Excursii frecvente la munte sau drumuri lungi pe şosea. Călătorii cu remorcă. Aventuri urbane sau expediţii off-road. Indiferent care ar fi povestea dumneavoastră, noi avem alternativa potrivită pentru familia dumneavoastră. Şi, în orice caz, oferim dinamism, combinat cu valori excelente de consum.

DCC - controlul dinamic al şasiului
Sistemul de control adaptiv al şasiului evaluează continuu diferitele situaţii de condus (frânare, accelerare, virare) şi răspunde la acestea,
adaptând suspensia şi caracteristicile direcţiei. Din meniul de infotainment puteţi selecta unul dintre cele şase moduri, în funcţie de
cerințele dumneavoastră: Normal, Comfort, Eco, Sport, Individual sau Snow (exclusiv pentru 4x4). O simplă acţionare a unui buton este
suficientă pentru a transforma KODIAQ dintr-o limuzină confortabilă, într-un maestru al şoselelor virajate.

Motoare pe benzină
Motoarele pe benzină sunt disponibile pe o plajă de putere între 110 - 140 kW

Transmisia
În funcţie de versiunea de motor, maşina poate fi echipată cu o transmisie manuală cu 6 trepte sau cu o transmisie automată DSG cu dublu ambreiaj, fie cu 6 sau cu 7 trepte de viteză.

Motoare diesel
Pentru a menaja mediul, motoarele diesel cu puteri de 110 kW şi 140 kW, utilizează reductorul catalitic selectiv (SCR) şi îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6. Acest sistem injectează AdBlue® pentru a reduce concentraţia de mono-oxizi de azot (NOx). Volumul rezervorului AdBlue® este de 13,7 l, iar consumul depinde de stilul de condus.

KODIAQ cu 4x4 are un spirit aventuros şi un potenţial excelent. Îi veţi aprecia manevrabilitatea excelentă în orice călătorie, dar distracţia maximă va fi în off-road.Dealuri înalte, văi adânci, macadam, noroi, zăpadă, gropi? Nicio problemă.

Tracţiunea integrală
Tracţiunea 4x4 este asigurată de cuplajul interaxial multidisc controlat electronic. Cuplajul punţii spate este automat, astfel că în condiţii normale, maşina poate face uz de avantajele tracţiunii faţă, iar în condiţii extreme, de excelenta tracţiune integrală.

Modul Off -road
Cu sistemul inteligent al modului Off-road, care se activează la viteze de până la 30 km/h, puteţi aborda chiar şi porţiuni off-road extreme. Acest sistem ajustează caracteristicile motorului, asistenţii electronici şi sistemele de control al stabilităţii. Funcţiile activate sunt afişate pe display-ul sistemului de infotainment.

DSG şi 4x4
Indiferent de condiţiile cu care vă veţi confrunta, veţi beneficia de confort absolut şi de eficienţă, cu tracţiunea 4x4 cu transmisia automată DSG cu 7 sau 6 trepte de viteză.

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor Mărăcine – Director Vânzări
Mobil: 0757 088 100
Tel: 0365 404 992
Email: tudor.maracine@ingricop.ro

Kasler Wilhelm - Vânzător Auto 
Mobil: 0720 024 673
Tel: 0365 404 992
Email: wilhelm.kasler@ingricop.ro

CONFIGURATOR ŠKODA KODIAQ