ŠKODA SCALA

SCALA este un model complet nou, cu un design încărcat emoțional și o identitate puternică. Noul model este următoarea etapă în dezvoltarea limbajului de design ŠKODA.
SKODA SCALA

Cu un stil nou, tehnologie nouă şi un nou nume, ŠKODA SCALA redefineşte complet segmentul automobilelor compacte al mărcii ŠKODA.

SCALA, numele pe măsură, provine din latină, însemnând "scară". Hatchback-ul îmbină designul emoţional, cu un nivel ridicat de funcţionalitate, dar şi cu conectivitate de ultimă oră şi transferă, pentru prima, dată limbajul senzaţional de design al studiului VISION RS în producţia de serie.

Sunt disponibile patru motoare cu puteri între 66 kW (90 CP) şi 110 kW (150 CP). De asemenea, SCALA oferă un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă, faruri şi blocuri optice spate full-LED, plus spaţiu generos pentru pasageri şi bagaje, plus numeroase dotări Simply Clever. 

›Designul exterior: ŠKODA SCALA este prima ŠKODA care implementează următoarea etapă a dezvoltării limbajului de design al mărcii, iar modul în care acest model preia noul limbaj este încărcat de emoţie şi autentic. Este primul automobil din producţia de serie pentru Europa care poartă emblema "ŠKODA" formată din majuscule pe hayon, aceasta înlocuind sigla ŠKODA.  Jantele din aliaj uşor de până la 18 inchi creează accente dinamice, pe când luneta extinsă unică, disponibilă pentru pachetul Emotion, conferă modelului ŠKODA SCALA un stil propriu aparte.

 

Tehnologiei LED

Farurile şi blocurile optice spate cu LED marchează designul modelului ŠKODA SCALA şi pun spectaculos în scenă detaliile cristaline ale exteriorului, accentuate de înscrisul ŠKODA Crystal Lighting. Farurile sunt înguste şi triunghiulare, iar blocurile optice din spate cu luminile posterioare pentru ceaţă sunt iluminate în forma literei C, specifică mărcii. SCALA este prima ŠKODA care oferă lumini de semnalizare dinamice în spate. Acestea sunt o dotare opţională şi sunt compuse din LED-uri individuale. 

Jante din aliaj cu dimensiuni de până la 18 inchi, cu optimizări aerodinamice

Gama de jante disponibile pentru ŠKODA SCALA începe de la jantele din oţel de 15 sau 16 inchi. Apoi sunt disponibile numeroase jante din aliaj, cu dimensiuni de la 16 inchi la 18 inchi. Jantele Hoedus de 16 ‑inchi, Propus de 17 inchi şi Vega Aero de 18 inchi sunt noi în gama mărcii. Toate cele trei modele sunt finisate cu negru gloss şi au fost optimizate din punct de vedere aerodinamic.

Tudor
Maracine

Director Vânzări
Telefon:
Mobil:
Fax: