ŠKODA SUPERB

Pentru un business și mai bun!
s

ŠKODA SUPERB de la 27.510 € (TVA inclus) prin Programul Rabla 2021

Modelul izbitor, conceput și impresionant de spațios completează confortul perfect și echipamentele de ultimă generație cu o practică de neegalat și caracteristici Simply Clever pentru a vă face viața mai ușoară în fiecare zi.

                                                   Elemente estențiale - ŠKODA SUPERB 

Design 

Geometria clară, suprafețele conturate izbitoare, formele în relief, precizia uimitoare și liniile elegante ale limbajului de design sunt captivante. Partea din față se caracterizeză printr-o grilă largă, un logo amplasat central,o capotă cu contur dinamic,faruri ți proiectoare de ceață ascuțite și late. Partea din spate se caracterizează prin stopuri cu LED mai largi, o configurație clară și expresivă.Inscripția ŠKODA de pe portbagaj, înlocuiește sigla și este subliniată de o bandă cromatică elegantă.

Confort

ŠKODA SUPERB oferă o o serie de mici îmbunătățiri, care duc interiorul la un alt nivel. Un mix perfect între curbe dinamice, materiale de calitate și confort maxim pentru condus.

Funcțiile noi includ componente cromate pe panoul de instrumente și în jurul mânerelor. Un cockpit virtual perfect personalizat, asigură o imagine de ansamblu perfectă în timpul conducerii.

Luminile ambientale, a căror intensitate se poate regla din sistemul infotainment, crează o ambianță plăcută și discretă în timpul călătoriei.

Sistemul KESSY ( sistemul automat de blocare și pornire) recunoaște cheia de până la 1,5 m depărtare de mașină. Nu mai este nevoie să scoți cheia din buzunar atunci când vrei să deblochezi mașina.

Climatizare în trei zone garantează o temperatură interioară optimă

Scaunele confortabile cu o gamă largă de tapițerii și funcții, vă asigură confortul indiferent de distanța traseului.

Compartimentele pentru umbrelă la ambele uși din față sunt impermeabile.

Hayon cu pedala virtuală se deschide automat la apropiere piciorului de senzor.

Motoare

Modelul de top îți oferă tot ce ai nevoie, motoare puternice, cutie de viteze DSG, tracțiune integrală și control dinamic al caroseriei. Cel mai puternic motor TSI de 2,0l cu tracțiune integrală are o putere de 280 CP și un cuplu de până la 350 Nm. Modelul de top dintre vehiculele diesel oferă 200 CP și 400 Nm. Toate motoarele se caracterizează prin eficiență remarcabilă a consumului de combustibil și îndeplinesc cele mai noi standarde de emisii.

Motoare TDI

Dacă strângi câteva mii de kilometri anual și consumul este o prioritate pentru tine, motoarele TDI sunt o soluție potrivită.

 • motoare diesel în 4 cilindri
 • injecție directă
 • turbină cu geometrie variabilă
 • DOHC, 4 valve pe cilindru
 • arbore de echilibrare (2.0 TDI)
 • distribuție pe curea dințata

Motoarele TSI

Garantează un dinamism ieșit din comun, performanțe înalte și un drum extraordinar de silențios.

 • motoare pe benzină în 4 cilindri
 • injecție directă
 • turbocompresor cu supapa wastegate (suprapresiune)
 • DOHC, 4 valve pe cilindru
 • arbore de echilibrare (1.8 TSI, 2.0 TSI)
 • distribuție pe curea dințată (1.4 TSI)
 • distribuție pe lanț (1.8 TSI, 2.0 TSI)

                                                                       Tehnologie

o   Faruri adaptive

o   Sisteme de iluminat de top pentru a „vedea și a fi văzut” perfect.

o   Front Assist- este un sistem de siguranță care avertizează pericolul unei coliziuni, iar în cazul unei coliziuni inevitabile va acționa frâna pentru a diminua consecințele.

o   Blind Spot Detect - ajută șoferul să schimbe benzile în siguranță, detectând autovehiculele din unghiul mort al oglinzilor retrovizoare.

o   Crew Protect Assist -Această funcție coordonează activitățile sistemelor de la bord pentru a minimiza situațiile de criză din trafic.

o   Lane Assist- acest sistem reacționează atunci când șoferul se abate de la banda pe care circulă. Funcția este activă la viteze de peste 65 km/h, în condițiile în care marcajele benzilor de circulație sunt vizibile, iar indicatorul nu a fost pornit din cauza încălcării anterioare a liniei discontinue. 

o   Traffic Jam Assist- acest sistem oferă mai multă siguranță și confort în blocajele de trafic și în situațiile stop-and-go.

o   Emergency Assist- intervine atunci când șoferul devine incapabil să mai conducă.

o   Park Assist

o   Driver Alert - Funcția Driver Alert reduce riscul unei situații de urgență, indusă de oboseala. Monitorizând comportamentul șoferului, sistemul evaluează gradul de oboseală și, în cazul în care este necesar, se va afișa un mesaj care sugerează necesitatea unei pauze de odihnă.

Exterior

Interior

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor Mărăcine – Director Vânzări
Mobil: 0757 088 100
Tel: 0365 404 992
Email: tudor.maracine@ingricop.ro

Kasler Wilhelm - Vânzător Auto 
Mobil: 0720 024 673
Tel: 0365 404 992
Email: wilhelm.kasler@ingricop.ro

CONFIGURATOR ŠKODA SUPERB