STIRI DE LA SKODA
18.06.2021

Caravana ŠKODA vine la Târgu Mureș

Vino cu mic, cu mare pe 25-27 iunie la Platoul Cornești să întâmpini și tu Caravana ŠKODA!
carava

Caravana ŠKODA îți aduce multă voie bună, jocuri pentru cei mici, premii și bineînțeles și o tombolă la care poți participa înscriindu-te la test drive.

Pentru TEST DRIVE ți-am pregătit cele mai îndrăgite modele ŠKODA: 

1.NOUA ŠKODA ENYAQ iV, primul SUV 100% ELECTRIC al mărcii

2.ŠKODA KODIAQ RS 4x4 DSG, 200 CP

3.ŠKODA SUPERB SPORTLINE 4x4 DSG, 280 CP

ŠKODA KAMIQ 1.5 TSI DSG, 150 CP

5.ŠKODA OCTAVIA 1.5 TSI, 150 CP

6.ŠKODA KAROQ 1.5 TSI DSG, 150 CP

În plus, DOAR la Caravană poți beneficia de prețuri speciale la modelele testate.

Te asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru prevenirea și limitarea infecției cu            COVID-19, ca să fii și să te simți în siguranță.

Anunț important!

Din cauza situației create de infecția cu COVID-19, întregul eveniment se va desfășura ținând cont de regulile de protecție și siguranță. Pe perioada desfășurării evenimentului mașinile vor fi igienizate dupa fiecare test-drive, participantilor la test-drive li se va măsura temperatura cu un termometru non contact, se vor pune la dispoziție măști și mănuși de unică folosință. 

De asemenea, vă facem cunoscut faptul că pe întreg parcursul evenimentului “Caravana ŠKODA”  se vor face preluări de imagine și sunet care pot fi postate pe pagina de Facebook a companiei noastre sau care pot face parte din alte acțiuni publicitare desfășurate de către compania noastră, prezente sau viitoare.

Participarea dumneavoastră sau a copiilor dumneavoastră atrage automat prezumția că vă dați acordul pentru utilizarea materialelor captate de către INGRICOP SRL.

Totuși, dacă NU doriți ca imaginea sau vocea dvs./ copiilor dvs. să fie utilizate în astfel de scopuri, aveți dreptul să ne solicitați acest lucru în orice moment, fie în momentul desfășurării evenimentului, fie la sediul Ingricop SRL sau pe e-mail-ul ingricop@ingricop.ro

Mai jos regăsești regulamentul oficial al tombolei.

REGULAMENTUL OFICIAL AL TOMBOLEI

"Caravana SKODA vine in orasul tau”

25-27 iunie 2021

1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI

Tombola "Caravana SKODA vine in orasul tau” este organizat de INGRICOP – TARGU MURES, (numită în continuare "INGRICOP” sau ”0rganizatorul"), cu sediul social în TARGU MURES,STR.GH.DOJA 194/A, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului J 26/1614/1992, CUI RO1218705, reprezentată legal de Jozsa Mihai in calitate de Director Reprezentanță.

Tombola denumită in continuare "Caravana SKODA vine in orasul tau” se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și comunicat public conform legislației aplicabile în România. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe tombola in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace de comunicare.

2. LOCUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Tombola "Caravana SKODA vine in orasul tau” este organizată și se desfășoară la Platoul Cornești Târgu Mures.

Pentru a participa la acestă tombolă, este necesară înscrierea la test drive,completarea talonului de tombolă și depunerea acestuia în urna special amenajată.

Tombola se adreseaza publicului prezent din orice zona.

3. PERIOADA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Tombola se desfășoară în perioada 25-27 iunie 2021, inclusiv.

4. ÎNSCRIEREA LA TOMBOLA

Tombola "Caravana SKODA vine in orasul tau” are ca scop stimularea vânzărilor si cresterea bazei de date a clientilor. Participarea este gratuita si nu este conditionata de plata vreunei taxe sau comision de participare.

Prin înscrierea la tombolă, participanții sau reprezentanții legali al acestora garantează că au vârsta minimă împlinită de 18 ani și că o pot dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment, dacă organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu tombola și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la tombola ca o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

5. REGULILE CONCURSULUI

Nu se pot înscrie la tombolă membrii echipei de organizare, soții/soțiile, rudele și afinii acestora până la gradul II de rudenie inclusiv, precum și salariații companiei INGRICOP.

Participanții trebuie să se inscrie la test drive,sa completeaze talonul de tombola si sa-l depuna in urna special amenajata. În urma extragerii, câștigătorii vor fii anuntati telefonic pentru ridicarea premiilor. Premiile se pot ridica la locul desfăsurării evenimentului 25-27 iunie 2021 sau ulterior la showroom-ul INGRICOP,str.Gh Doja nr.194/A pana in data de 30 iunie 2021.

Participantii pot câștiga accesorii SKODA.

Perioada desfășurării tombolei: 25-27 iunie 2021

6. DREPTUL DE PARTICIPARE

Poate participa la acestă tombolă orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la tombolă membrii echipei organizatoare, precum și soțul/sotia și rudele de gradul I și II ale acestora, precum și salariații companiei INGRICOP.

7. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Vor fi desemnați câștigători ai tombolei in urma extragerii in cadrul evenimetului " Caravana SKODA vine in orasul tau” concurentii legal inscrisi la test drive, cei care si-au completat talonul de participare la tombolă și l-au depus în urna special amenajată.

Dacă o persoana declarata câștigătoare nu confirmă (nu răspunde telefonic/e-mail/Facebook messenger) până in data de 30.06.2021 premiul câștigat de persoana în cauză se va anula.

8. PREMIILE ACORDATE

Premiile va fi acordate câstigătorilor sub condiția ca acestia să nu fie descalificati ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

Participantii pot câștiga accesorii SKODA.

Castigatorii nu pot solicita incasarea contravaloarii premiilor.

Predarea premiilor se va face in locatia de desfasurare a evenimentului, Platoul Cornesti Targu Mures, periada Vineri 25.06.2021 – Duminca 27.06.2021, sau la sediul organizatorului din Targu Mures,str.Gh.Doja nr.194/A, pana la data de 30.06.2021

Predarea premiilor se va face in baza unui proces verbal iar câștigătorii vor fi de acord sa furnizeze datele personale in acest scop. 

9. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul are ca scop stimularea vanzarilor si cresterea bazei de date a clientilor. Prin participarea la acestă tombolă, fiecare participant își dă acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la:

-Colectarea și prelucrarea de către organizator a informațiilor privind contul personal de Facebook și a datelor oferite cu acest scop. Câștigătorii își dau, de asemena acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/prenume, vârstă, ocupația, nr. de telefon, adresa de e-mail, orașul din care provin, etc. și a transmiterii acestora către organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament.

-Stocarea acestor date și prelucrarea lor și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclamă, marketing și publicitate.

-Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

-Participanții au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legatură cu participarea la tombolă să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unui terț într-un asemenea scop. Participanții au dreptul să se supună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate și legate de situația personală.

-Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției.

10. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la tombolă se vor rezolva pe cale amiabilă. Organizatorul nu își va asuma nici o răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.

Organizatorul nu își asumă nici o răspundere cu privire la nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.

Organizatorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu/imagine participante la tombolă, dacă va considera că acesta este licențios sau indecent.

Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.

Organizatorul nu este raspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acestă tombolă, ori pentru consecințele care decurg din acestă acțiune.

11. REGULAMENTUL CONCURSULUI/TOMBOLEI

Regulamentul tombolei este disponibil pe www.ingricop.ro

Participarea la acestă tombolă implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe site-ul INGRICOP. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul tombolei este întocmit în conformitate cu legile din România.

In cazul nerespectării prezentului regulament/tombolă, premiile câștigate nu se vor acorda.

12. CONTACT

Pentru mai multe informații referitoare la tombolă, vă rugăm să vă adresați echipei de organizare:

-Tala Olga, Referent marketing, marketing@ingricop.ro

- Maracine Tudor, Director vanzari , tudor.maracine@ingricop.ro

Te așteptăm.