STIRI DE LA SKODA
28.02.2020

Noua OCTAVIA RS iV plug-in hibrid

Sustenabilă și totuși extrem de sportivă
ŠKODA OCTAVIA RS iV

Introducerea modelului OCTAVIA RS iV reprezintă începutul unui nou capitol în povestea de succes a portofoliului nostru RS. Folosim acum pentru prima dată tehnologia de propulsie hibridă plug-in pentru un model sportiv din vârful gamei. Acest sistem folosit pentru OCTAVIA RS iV îi crește performanțele și îi reduce consumul de combustibil, precum și emisiile de CO₂.

Pentru prima dată în istorie, un model RS este pus în mișcare de un sistem hibrid plug-in. Motorul 1,4 TSI pe benzină și motorul electric de 85 kW generează împreună 180 kW (245 CP) și un cuplu maxim de 400 Nm, la emisii de CO₂ de circa 30 g/km, conform ciclului WLTP (date provizorii). De asemenea, OCTAVIA RS iV poate parcurge până la 55 kilometri (WLTP) în modul pur electric, adică fără a genera emisii. Suspensiile sport cu reglaje specifice gamei RS asigură manevrabilitatea dinamică.

Accente negre distinctive
ŠKODA OCTAVIA RS iV se distinge prin proiectoarele de ceață cu LED specifice și jantele negre din aliaj ușor de 18 inchi ce fac parte din dotarea standard. Privirile sunt atrase imediat și de etrierele RS roșii. Jantele de 19 de inchi sunt oferite ca dotare opțională. Grila ŠKODA a radiatorului, așa-numitele air-curtains, difuzorul de pe masca frontală cu design RS, difuzorul din spate și ramele geamurilor sunt toate negre.

Interior RS dinamic
La interior, OCTAVIA RS iV atrage atenția cu predominanța negrului. Volanul sport multifuncțional îmbrăcat în piele are trei spițe și poartă emblema vRS. De asemenea, dispune de padele pentru transmisia automată DSG. Scaunele sport din față au tapițeria textilă neagră, iar scaunele Ergo opționale sunt acoperite cu Alcantara® și piele și au adâncimea ajustabilă. Scaunele sunt rafinate cu emblema RS și cusături decorative roșii sau gri argintiu, ce pot fi observate și pe volanul îmbrăcat în piele, pe cotiere și bordul acoperit cu Alcantara®. Bandourile decorative cu design RS și pedalierul cu design de aluminiu desăvârșesc designul sportiv cu eleganță.

Tudor
Maracine

Director Vânzări
Telefon:
Mobil:
Fax: