Ingricop Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Ingricop.

  1. Noutati
  2. Nu neglija distribuția automobilului tău
01.06.2022
NOUTATI SERVICE

Nu neglija distribuția automobilului tău

distributia

Ce rol are distributia?

Distribuția face legătura între toate elementele importante ale motorului, aflate în mișcare de rotație. Cureaua de distribuție are caneluri ce împiedică alunecarea, indiferent de viteza de rotație a pinioanelor. Cureaua, rolele întinzătoare, cât și cele de ghidare se uzează deoarece se află în continuă mișcare. Când se uzează prea tare, cureaua poate aluneca sau chiar sări un dinte. Acest lucru poate duce la o funcționare neregulată a motorului sau chiar la avarierea lui. 

Este deci importantă schimbarea curelei de distribuție, a rolelor întinzătoare și a celor de ghidare la timp și conform specificațiilor.

Din cauza accesului dificil la cureaua de distribuție, această operațiune este una minuțioasă și de durată, ce trebuie executată de tehnicieni bine instruiți.

Intervalul de schimb variază, în funcție de model și de sistemul de distribuție al motorului. Producatorii de autoturisme recomanda schimbarea curelei de distributie la un interval de timp (intre 4-6 ani) sau la atingerea unui anumit numar de kilometrii (intre 120.000 -210.000 km in functie de tipul motorului). Cu această ocazie ar trebui montată și o nouă pompă de apă, având în vedere că reparația necesită foarte mult timp.

La Ingricop ai acum PREȚ FIX de 535 Lei la manoperă și PREȚ SPECIAL la kit-urile de ditribuție pentru mașina ta diesel.

*Oferta este dedicată modelelor VW,SKODa,SEAT 2010-2015, cu motorizare diesel , având capacitate cilindrică de până la 2000 cm3.

**Valabilitate ofertă: iunie 2022- iulie 2022

Detalii și programări la: 0365-404-992

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.