1. Noutati
  2. Start Program Rabla 2023
15.03.2023
Noutati in showroom

Start Program Rabla 2023

rabla

Te gândești să-ți schimbi mașina cu un model de nouă generație? Este momentul perfect! 

Vino la Ingricop, alege-ți ŠKODA preferată și fii primul la start.


Programul Rabla Clasic

Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără plug-in:


Tichet în valoare de 𝟳.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶 pentru achiziționarea unei mașini noi în schimbul casării unui vehicul uzat, sau 𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶 pentru casarea a două mașini uzate.


Tichetul este utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 155g CO2/km în regim WLTP. Pentru achiziția unui autoturism nou se pot folosi maxim 2 tichete RABLA.


𝗟𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝘀𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗮𝗱𝗮̆𝘂𝗴𝗮 𝘀̦𝗶 𝗮𝗹𝘁𝗲 𝗯𝗼𝗻𝘂𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗰𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗳𝗶 𝗰𝘂𝗺𝘂𝗹𝗮𝘁𝗲:

  • 1.500 de lei, dacă emisiile mașinii noi sunt de maximum 120 g CO2 (WLTP).
  • 1.500 de lei, pentru mașinile GPL/ GNC.
  • 3.000 de lei, pentru mașinile cu sistem de propulsie hibrid.
  • 1.500 de lei, pentru casarea unei mașini cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și cu normă de poluare Euro 3 sau inferioară.


Programul Rabla Plus

Pentru vehicule 100% electrice sau hibrid cu tehnologia plug-in:


  • un eco-tichet de 26.000 de lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 80 g CO2/km în regim WLTP, cu condiția obligatorie a casării unei (1) mașini vechi.
  • un eco-tichet de 29.000 de lei, pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 80g CO2/km în regim WTLP, cu condiția obligatorie a casării a 2 (două) mașini vechi.
  • un eco-tichet de 51.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării unei (1) mașini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea mașinii noi achiziționate.
  • un eco-tichet de 54.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării a 2 (două) mașini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea mașinii noi achiziționate.

În cadrul Rabla PLUS se mai poate acorda următoarea primă de casare:

  • un eco-bonus de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat care este mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 sau inferioară

Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună.


*Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene şi condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare şi eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.


Pentru mai multe detalii despre Programele Rabla 2023 te rugăm să consulți site-ul https://www.afm.ro/


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.