NOUTATI SERVICE
01.09.2021

Pune accent pe întreținerea automobilului tău!

schimb ulei


Image

Știai cât de important este să efectuezi la timp revizia automobilului tău? 

Schimbarea uleiului și a filtrelor în mod regulat este importantă pentru a menține performanța mașinii tale și pentru a prelungi perioada de viață a motorului. Deoarece uleiul lubrifiază toate părțile motorului, care se mișcă, iar proprietățile uleiului se deteriorează în timp, neschimbarea acestuia poate avea grave consecinte asupra motorului.

Schimbarea filtrului de aer și de polen este de asemenea important pentru buna functionare a automobilului tău. Un filtru de aer curat, îmbunătățește atât consumul, accelerația,cât și prelungește durata de viață a motorului.

Filtru de combustibil este responsabil să blocheze mizeriile și particulele mari de praf din combustibil să ajungă în motor.  Fiind o componentă cheie care protejează motorul de particule străine, periculoase, este important ca și acesta să fie înlocuit periodic.

Este recomandat ca aceste revizii sa fie efectuate conform calendarului de service.

Efectuează inspecția cu schimb de ulei și filtre la service-ul autorizat Ingricop și ai 𝐅𝐢𝐥𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐮𝐥𝐞𝐢 GRATUIT!

📍Adresa: Târgu Mureș, Str. Ghe. Doja nr. 194/A
📞Telefon: 0365-40.49.92

*Perioada de valabilitate: 1 septembrie - 31 octombrie 2021

**Oferta nu se cumulează cu alte promoții sau discounturi. Se adresează persoanelor fizice și juridice care nu au la momentul actual un contract de prestări servicii prestabilit cu Ingricop, aceștia beneficiind deja de promoții/discounturi personalizate.