NOUTATI SERVICE
04.02.2021

Siguranța pe primul loc

Mașina ta are nevoie de o distribuție perfectă
distributia

Știai că...

În partea frontală a motorului este poziționată cureau de distribuție, care conectează arborele cotit de axul cu came? Axul cu came,de pe chiulasă, asigură deschiderea și închiderea, în mod regulat, a supapelor.

Pe durata de viață normală, cureaua de distribuție parcurge, în interiorul motorului, o distanță enormă.Această distanță este echivalentă cu mai mult de 6 călătorii în jurul Pămîntului.

Dacă o curea de distribuție se rupe, pistoanele vor lovi în supapele rămase deschise, îndoindu-le sau chiar rupându-le.În cel mai bun caz va fi necesară înlocuirea chiulasei. Iar în cel mai sumbru scenariu, chiar și cel mai fiabil motor va deveni o ruină în câteva secunde.

Este deci importantă schimbarea curelei de distribuție, a rolelor întinzătoare și a celor de ghidare la timp și conform specificațiilor.

Din cauza accesului dificil la cureaua de distribuție, această operațiune este una minuțioasă și de durată, ce trebuie executată de tehnicieni bine instruiți.

Ingricop îți vine în ajutor cu tehnicieni bine pregătiți, un PREȚ FIX la manoperă și prețuri speciale la kit-urile de distribuție pentru automobilul tău ŠKODA, Volkswagen, Seat.

Oferta este dedicată modelelor ŠKODA, Volkswagen, Seat 2010-2015, cu motorizare diesel, având capacitate cilindrică de până la 2000 cm3.

Ofertă valabilă în perioada februarie-aprilie 2021.

 

Ingricop SRL
📍Adresa: Târgu Mureș, Str. Ghe. Doja nr. 194/A
📞Telefon: 0365-40.49.92
Program de lucru: Luni-Vineri 08:00-17:00