SFATURI
08.01.2020

Sisteme auxiliare de încălzire ŠKODA

Fă față frigului cu ajutorul sistemului de încălzire auxiliar ŠKODA care vă face iernile mai plăcute! Călătorește mai cald, mai sigur și mai inteligent.
Sisteme auxiliare de încălzire ŠKODA

Cu toții cunoaștem ce bătăi de cap ne aduc temperaturile joase, geamurile înghețate, pornirile reci și interiorul friguros. Sistemul auxiliar de încălzire care poate fi instalat atât pe automobile noi, cât și pe automobile rulate și anume, pe modelele Yeti, Octavia și Superb.
Sistemul poate fi activat la distanță pe o rază de 1,000 metri, apăsând un buton al blocului climatizorului sau poate fi setat prin intermediul sistemului multimedia, ceea ce va permite activarea acestuia la ora programată, de exemplu dimineața cu jumate de oră înainte de plecare.


Astfel, sistemul auxiliar de încălzire va crea o temperatură optimă la interior, va dezgheța geamurile și va încălzi circuitul de răcire a propulsorului, pentru a reduce impactul pe care îl
aduce fiecare pornire la rece care este comparabilă cu 70 km parcurși pe magistrală. Pentru a crea temperatura dorită la bord, a dezgheța geamurile și a încălzi propulsorul, sistemul auxiliar de încălzire va avea nevoie să pornească propulsorul care timp de 30 minute necesare întregului proces de dezghețare și încălzire, va necesita aproximativ 0.2 litri de combustibil în dependență de model. Datorită sistemului auxiliar de încălzire veți putea porni la drum în confort nu numai pe timp de iarnă, dar și vara, sistemul având posibilitatea să pregătească mașina răcind interiorul în zilele călduroase.