NOUTATI SERVICE
04.07.2021

Vacanța perfectă cu o distribuție perfectă!

dis


Image

Să ai o călătorie perfectă necesită o distribuție perfectă!

Ce rol are distributia?

Distribuția face legătura între toate elementele importante ale motorului, aflate în mișcare de rotație. Cureaua de distribuție are caneluri ce împiedică alunecarea, indiferent de viteza de rotație a pinioanelor. Cureaua, rolele întinzătoare, cât și cele de ghidare se uzează deoarece se află în continuă mișcare. Când se uzează prea tare, cureaua poate aluneca sau chiar sări un dinte. Acest lucru poate duce la o funcționare neregulată a motorului sau chiar la avarierea lui. 

Este deci importantă schimbarea curelei de distribuție, a rolelor întinzătoare și a celor de ghidare la timp și conform specificațiilor.

Din cauza accesului dificil la cureaua de distribuție, această operațiune este una minuțioasă și de durată, ce trebuie executată de tehnicieni bine instruiți.

Intervalul de schimb variază, în funcție de model și de sistemul de distribuție al motorului. Producatorii de autoturisme recomanda schimbarea curelei de distributie la un interval de timp (intre 4-6 ani) sau la atingerea unui anumit numar de kilometrii (intre 120.000 -210.000 km in functie de tipul motorului). Cu această ocazie ar trebui montată și o nouă pompă de apă, având în vedere că reparația necesită foarte mult timp.

Alege Ingricop Service pentru înlocuirea setului de distribuție, iar noi îți oferim cureau de accesorii GRATUIT!

Detalii și programări la: 

💁‍♂‍Velcherean Sergiu 0757 087 840
💁‍♂‍ Simon Csongor 0790 999 543