Ingricop Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Ingricop.

 1. Oferte & actiuni
 2. ŠKODA ENYAQ iV
19.12.2021

ŠKODA ENYAQ iV

DESCOPERIȚI NOI POSIBILITĂȚI!

eny

Lansând noul său model ENYAQ iV, ŠKODA face următorul pas sistematic în implementarea strategiei sale în domeniul mobilității electrice. SUV-ul 100% electric este primul model de serie al producătorului auto ceh construit pe baza platformei auto modulare electrice MEB a Grupului Volkswagen. ŠKODA ENYAQ iV oferă tracțiune spate sau integrală, precum și o autonomie optimă pentru condusul cotidian, de până la 510 km* conform ciclului WLTP, plus spațiu generos specific mărcii. ŠKODA continuă să își dezvolte limbajul de design emoțional, scop în care, noul SUV dispune de un concept absolut nou pentru interior, ce oferă un nou sistem, numit Design Selection, în schimbul liniilor de echipare clasice, precum și o structură nouă a dotărilor opționale disponibile. Modelul special exclusiv Founders Edition este o variantă deosebită a modelului ENYAQ iV, limitată la 1.895 de exemplare, cu scopul de a aniversa 125 de ani de succes de la înființarea companiei.

EXTERIORUL

ENYAQ iV beneficiază de un limbaj de design emoțional și dinamic, marcat de forță atractivă. Noul SUV se caracterizează prin proporții perfecte și spațiu generos. Astfel, interiorul oferă aproximativ la fel de mult spațiu ca ŠKODA KODIAQ, deși are o lungime mai mică decât ŠKODA OCTAVIA. Opțional, secțiunea frontală spectaculoasă cu grila mare a radiatorului poate deveni și mai spectaculoasă cu luminile Crystal Face, inclusiv funcția animată Coming Home/Leaving Home și farurile matrix full-LED. Blocurile optice spate full-LED includ luminile de semnalizare dinamice și, de asemenea, funcția animată Coming Home/Leaving Home. 

ENYAQ iV are o lungime de 4.649 mm, lățimea de 1.879 mm și înălțimea de 1.616 mm. Ampatamentul de 2.765 mm și absența tunelului transmisiei permit spațiul interior generos, inclusiv spațiul amplu la nivelul genunchilor pe locurile din spate. Portbagajul are capacitatea de 585 l.

Image
Image

INTERIORUL

Opțiunile Design Selection înlocuiesc liniile de echipare clasice și redefinesc astfel standardele pentru interior. Fiecare Design Selection creat de designerii ŠKODA dă naștere unui interior de bun gust aparte, ce permite tuturor ocupanților să se simtă în largul lor, incluzând materiale naturale, procesate în manieră sustenabilă, precum și materiale reciclate. Noua structură mai clară de opțiuni disponibile (zece pachete pe diferite teme și o serie de opțiuni individuale) permite personalizarea mai rapidă și mai facilă a interiorului, astfel încât acesta să se potrivească pe deplin gusturilor proprietarului.

Designerii ŠKODA au creat pachetele Design Selections în care au asortat diferite opțiuni individuale, pentru a da naștere unor interioare echilibrate, inspirate din mediile de locuit moderne. Aceste pachete au fiecare, de exemplu, tapițeria diferită, elemente de decor diferite și planșa de bord diferită, utilizând totodată și tipuri diferite de materiale. De asemenea, în funcție de pachetul Design Selection ales, și covorașele, consola centrală și iluminarea ambientală au detalii diferite. Linia de intrare în gamă ENYAQ 50 iV începe cu designul purist Studio. Opțiunea Loft, ce este inclusă în dotarea standard începând cu ENYAQ 60 iV, amintește de apartamentele moderne și plăcute ale tinerelor familii contemporane. Iar bordul cu diferitele sale niveluri se face remarcat prin finisajele în două nuanțe. Opțional sunt oferite și alte pachete Design Selection: varianta Lodge este orientată spre sustenabilitate și inovație, iar Lounge spre calitate și exclusivitate, pe când Suite și ecoSuite dispun de detalii luxoase clasice. La ENYAQ RS iV, interiorul RS Lounge accentuează caracterul sportiv al automobilului, iar RS Suite radiază o eleganță dinamică aparte. Per total, sunt oferite zece pachete pe diferite teme, cele mai multe fiind disponibile în două variante: Basic și Plus.

Image
Image

Ecosistemul ŠKODA iV: Totul sub un singur acoperiș

ENYAQ iV dispune de un concept de propulsie absolut nou, ce face uz din plin de potențialul platformei auto modulare electrice MEB a Grupului Volkswagen. MEB este o așa-numită platformă de tip skateboard, în care bateria este încorporată în podea, pentru a economisi spațiu. Cele trei capacități diferite pentru baterie, cinci variante de putere, între 109 și 225 kW și tracțiunea spate sau integrală satisfac cele mai diferite cerințe și permit cele mai variate moduri de utilizare. Cu autonomii de până la 510 km* conform ciclului WLTP, ENYAQ iV este companionul ideal în cotidian. De asemenea, automobilul poate tracta remorci cu masa de până la 1.400 kg (pe înclinații de 8%) sau 1.200 kg (pe înclinații de 12%).
La o autonomie de până la 510 km* conform ciclului WLTP, noua ŠKODA ENYAQ iV este concepută pentru călătoriile la drum lung. MyŠKODA Powerpass le permite utilizatorilor să își încarce autoturismele folosind un singur card la cele aproape 195.000 de puncte de încărcare din Uniunea Europeană. Suplimentar față de cele mai mult stații de încărcare publice, aici sunt incluse și stațiile de încărcare rapidă de pe rutele internaționale și drumurile secundare și punctele de încărcare accesibile publicului de la distribuitorii ŠKODA. Costurile sunt transparente și conforme cu standardele pieței și vor fi facturate lunar clientului prin intermediul facturii MyŠKODA Powerpass. În prețul de achiziție al noului ENYAQ iV este inclus un MyŠKODA Powerpass pentru primii trei ani. ŠKODA își extinde infrastructura de încărcare și se concentrează pe energia din surse regenerabile. 

Image
Image
Image

ŠKODA oferă trei versiuni diferite ale wallbox-ului ŠKODA iV pentru încărcarea de acasă. ŠKODA iV Charger este versiunea de bază, potrivită pentru utilizarea casincă. ŠKODA iV Charger Connect dispune și de conexiuni LAN și WiFi pentru a putea controla și de la distanță procesul de încărcare prin intermediul aplicației ŠKODA Connect. Această versiune a wallbox-ului are și cititor RFID pentru prevenirea utilizării neautorizate, de exemplu, în parcările rezidențiale. ŠKODA iV Charger Connect+ poate, de asemenea, comunica cu un server prin intermediul rețelei de telefonie mobilă și al conexiunii LTE și este echipat cu un contor de electricitate certificat, suplimentar față de cititorul RFID. Astfel, utilizarea energiei poate fi urmărită permanent din aplicația ŠKODA Connect. Fiecare wallbox dispune de serviciu de instalare și sunt disponibile, de asemenea, persoane de contact cărora le pot fi adresate întrebări tehnice încă din prealabil. Adițional, folosind cablul pentru încărcare rapidă, proprietarii își pot încărca ŠKODA ENYAQ iV și de la stațiile de încărcare rapidă. De asemenea, ŠKODA este implicată și în dezvoltarea rețelei Ionity de încărcare rapidă în întreaga Europă.

Image
Image

SIGURANȚA

Dispunând de numeroase sisteme de asistență și de până la 9 airbag-uri, ENYAQ iV asigură cel mai ridicat nivel de siguranță activă și pasivă. De asemenea, noile sisteme pentru parcare simplifică în mod considerabil și manevrele de acest tip. Printre noile sisteme de asistență se numără Travel Assist, care dispune acum de și mai multe funcții, precum și de Trained Parking și Remote Parking. 

ENYAQ iV este prima ŠKODA ce poate fi echipată cu un head-up display cu funcție de realitate augmentată. Acesta proiectează informațiile în două zone diferite. Suplimentar față de viteza curentă și de indicatoarele de circulație detectate, pe parbriz pot fi astfel proiectate informații de la sistemele de asistență și instrucțiunile de navigație. Zona aceasta de proiecție este situată deasupra planșei de bord, în câmpul vizual imediat al șoferului. Zona de proiecție pentru realitatea augmentată este mai mare și este poziționată mai sus pe parbriz, de asemenea, într-o zonă bine vizibilă șoferului. 

Image
Image
Image

CONECTIVITATE

Mereu on-line și interconectat în manieră inteligentă: sistemul modern de infotainment oferit pentru ŠKODA ENYAQ iV se bazează pe cea mai nouă generație a matricei modulare de infotainment a mărcii și oferă numeroase funcții inovatoare bazate și pe suport on-line. Componenta centrală a interfeței cu utilizatorul este ecranul tactil de 13 inchi, ce poate fi operat inclusiv cu comandă prin gesturi sau folosind asistentul vocal Laura. Cele mai importante informații sunt prezentate șoferului pe afișajul Digital Cockpit ce dispune acum de un nou design și are diagonala de 5,3 inchi. Șoferul poate seta unul dintre cele patru layout-uri diferite pentru ecranul ce poate fi acum folosit și mai simplu de la volanul multifuncțional. Încărcarea bateriei și sistemul de aer condiționat pot fi controlate confortabil de la distanță, prin intermediul aplicației ŠKODA Connect.

Image
Image

DOTĂRI

Pentru automobilele pur electrice există mai mult aspecte și întrebări inedite. Unde pot să îmi păstrez cablul de încărcare? Cum să îmi mențin mâinile curate când manevrez cablul? ŠKODA a găsit răspunsurile Simply Clever la toate aceste întrebări. Cablul de încărcare poate fi curățat cu ușurință cu dispozitivul special, iar pentru priza de încărcare, ŠKODA oferă un capac de protecție. Apoi, cablul poate fi păstrat în compartimentul de sub podeaua portbagajului. Dar automobilul dispune și de dotările Simply Clever deja clasice, precum umbrela în portiera șoferului și racleta pentru gheață cu dispozitiv de măsurare a adâncimii profilului anvelopelor.

Selecție de dotări și funcții Simply Clever

 • Pachetul pentru dormit
 • Cârligul de remorcare retractabil electric
 • Compartimentul de depozitare în portierele din față, cu umbrelă
 • Plasele pentru portbagaj cu deschidere facilă SigmaQuick
 • Jaluzele retractabile pentru geamurile ușilor spate
 • Două conectoare USB-C și o priză de 230 V în spate
 • Hayonul electric cu funcție tip-to-close și pedală virtuală
 • Două buzunare pentru smartphone pe spătarele frontale
 • Măsuțe rabatabile pe spătarele scaunelor din față
 • Podea falsă și ajustabilă în portbagaj
 • Suportul pentru tichete montantul A
 • Spații pentru sticle de 1,5 litri în portierele din față și din spate
 • Sistemul electric de blocare pentru siguranța copiilor
 • Racleta pentru gheață cu dispozitiv de măsurare a profilului anvelopelor, pe interiorul hayonului
Image

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor
Maracine
Consilier Vânzări
Telefon 
Mobil 
Fax 
Kasler
Wilhelm
Consilier vanzari
Telefon 
Mobil 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.