Ingricop Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Ingricop.

 1. Oferte & actiuni
 2. ŠKODA FABIA
15.12.2021

ŠKODA FABIA

Design modern, tehnologie de ultimă oră și cel mai mare portbagaj din clasă

fab

A patra generație FABIA continuă povestea extraordinară de succes a mărcii ŠKODA, oferind tot ceea ce este necesar, plus încă ceva pe deasupra. La 22 de ani de la premiera sa, popularul automobil de talie mică a devenit acum și mai emoțional și dinamic ca niciodată. Aceasta este prima FABIA construită pe baza platformei MQB-A0 a Grupului Volkswagen și este cel mai spațios automobil din segmentul său, beneficiind totodată de dotări de confort optimizate, plus o gamă foarte amplă de sisteme de asistență și siguranță. Cu calitățile specifice mărcii ŠKODA, precum raportului excelent preț/valoare, funcționalitatea ridicată și gama largă de dotări și funcții Simply Clever, acest model reprezintă intrearea perfectă în gama de automobile ŠKODA.

 EXTERIORUL

ŠKODA FABIA a făcut acum următorul pas în evoluția sa, noua generație impresionând cu un design emoțional, proporții noi și spațiu chiar și mai mare. A patra generație depășește pentru prima dată lungimea de 4 metri, oferind un interior acum chiar și mai spațios. Totodată, noua FABIA continuă limbajul de design actual al mărcii ŠKODA, cu un look deosebit de dinamic, proporții atletice, linii sculpturale, faruri tăioase și blocuri optice spate cu tehnologie LED. Datorită detaliilor sofisticate, precum jantele optimizate aerodinamic și diafragmele ajustabile activ ale prizelor de aer de la bara de protecție din față, FABIA reușește un coeficient aerodinamic cd de doar 0,28. Alura mult mai emoțională a celei mai noi FABIA este rezultatul proporțiilor sale dinamice, al detaliilor cristaline specifice mărcii ŠKODA, precum al farurilor cu forme tăioase și al blocurilor optice spate, precum și al liniilor sculpturale ale capotei motorului. Detaliile mici realmente compun un întreg aparte.

 • Mai mare din toate punctele de vedere: interiorul spațios
 • Faruri și blocuri optice spate cu tehnologie LED
 • Cel mai bun coeficient aerodinamic din clasă (cd) de 0,28
 • Diafragmele de răcire economisesc până la 0,2 l de combustibil la 100 km, la 120 km/h
 • Oglinzi exterioare și jante optimizate aerodinamic
 • Caroserie rezistentă la torsiune, datorită folosirii oțelurilor avansate de înaltă rezistență  


Image
Image
Image

INTERIORUL

Interiorul modelului ŠKODA FABIA a devenit acum și mai spațios și oferă dotări adiționale pentru confort, asigurând un echilibru perfect între designul emoțional și ergonomie. Conform conceptului actual implementat de marca ŠKODA pentru interiorul automobilelor sale, și FABIA se prezintă cu nuanțe proaspete și atrage atenția cu display-ul de infotainment cu diagonala de până la 9,2 inchi. Gurile de ventilație rotunde mari și noul înscris FABIA de pe partea laterală a panoului de instrumente rafinează și mai mult designul interior. Printre alte opțiuni oferite în premieră de FABIA se numără parbrizul încălzit și volanul încălzit (dotări rezervate până acum doar segmentelor auto superioare). ŠKODA va oferi trei linii de echipare și un model special First Edition la lansarea pe piață.

 • FABIA oferă pentru prima dată mai mult dotări de confort din clasele auto superioare
 • Culori noi și iluminare ambientală cu LED
 • Spațiu generos pentru pasageri și compartimente de depozitare ce însumează o capacitate de peste 100 l
Image
Image
Image

MOTOARELE

Pentru cea mai nouă FABIA ajunsă acum la a patra generație, ŠKODA oferă o gamă de motoare avansate și eficiente, compusă din cinci unități EVO pe benzină. Astfel, ŠKODA nu a mărit doar numărul de motoare diferite oferite, comparativ cu modelul predecesor, ci și intervalul de puteri, acesta fiind acum mult mai larg, între 48 kW (65 CP) și 110 kW (150 CP). Pentru prima dată, FABIA poate fi acum echipată cu un rezervor mai mare, de 50 de litri, ce permite o autonomie de 900 km conform WLTP pentru patru dintre cele 5 motoare. Șasiul sport cu garda redusă cu 15 mm și cu suspensii mai rigide este încă o opțiune interesantă. Pachetul pentru drumuri grele în schimb crește garda la sol cu 15 mm. 

Toate motoarele noii FABIA provin din generația EVO și sunt mai economice decât unitățile modelului predecesor, respectând standardele de emisii Euro 6d. Motorul 1,5 TSI cu o putere de 110 kW (150 CP) și cu transmisia automată DSG cu 7 trepte inclusă în dotarea standard este cea mai nouă variantă din vârful gamei. Motoarele cu puterea de până la 70 kW (95 CP) sunt combinate cu o transmisie manuală cu 5 trepte. Pentru 1,0 TSI de 81 kW (100 CP), clienții pot alege între transmisia manuală cu 6 trepte și cea automată DSG cu 7 trepte. Cu rezervorul de combustibil de 50 de litri (o dotare opțională nouă pentru FABIA), în locul celui de 40 de litri, patru dintre cele cinci motoare din gamă pot atinge o autonomie de peste 900 km.

Motorul de vârf de la FABIA este 1,5 TSI cu 4 cilindri și puterea de 110 kW (150 CP). Acesta dispune de cilindri cu strat de plasmă, presiune ridicată de injecție de 350 bari și tehnologia activă de dezactivare a cilindrilor ACT. Astfel, când motorul este supus doar unei sarcini mai reduse, sistemul dezactivează doi cilindri, automat și practic imperceptibil pentru cel de la volan. Astfel se reduce consumul de combustibil și scad și emisiile de CO2.

Image

SIGURANȚA

Cu până la 9 airbag-uri, noua ŠKODA FABIA este una dintre cele mai sigure automobile din segment. Mașina fiind construită acum pe platforma modulară MQB A0, dotările de siguranță activă și pasivă ale noii FABIA au fost optimizate, incluzând și sisteme de siguranță și asistență ce până în prezent erau rezervate exclusiv autoturismelor din clasele auto superioare.

Travel Assist, Park Assist, Lane Assist, Funcția de identificare a indicatoarelor de circulație, Side Assist, Front Assist cu funcția predictivă de protecție a pietonilor și bicicliștilor și asistentul pentru manevrare Manoeuvre sunt toate funcții disponibile pentru prima dată pentru FABIA. 

Sistemul opțional Travel Assist poate fi activat prin simpla acționare a unui buton și este o dotare nouă în această gamă și include mai multe sisteme ce asigură asistență automată pentru controlul longitudinal și lateral al direcției. Iar în baza sistemului Hands-on-Detect, Travel Assist verifică la intervale regulate dacă șoferul atinge în permanență volanul. Alături de tempomatul adaptiv ACC, Travel Assist include și Lane Assist și Funcția de identificare a indicatoarelor de circulație, oferite acum în premieră pentru FABIA. Side Assist și Front Assist cu funcția predictivă de protecție a pietonilor și bicicliștilor, precum și Park Assist și asistentul pentru manevrare Manoeuvre Assist sunt, de asemenea, noi în gama FABIA.

Airbag-urile pentru șofer și pasagerul din față, airbag-urile cortină și airbag-urile frontale laterale sunt incluse în echiparea standard a noii FABIA. Airbag-ul pentru genunchii șoferului și airbag-urile laterale din spate sunt oferite opțional. Astfel numărul de posibile airbag-uri ce pot proteja ocupanții în cazul unui accident se ridică la 9. De asemenea, pentru a fixa sigur scaunele pentru copii, sunt disponibile sistemele de ancorare ISOFIX și Toptether. Acestea sunt oferite ca dotare standard pentru scaunele laterale din spate și opțional pentru scaunul pasagerului din față. Astfel, până la 3 copii pot călători în siguranță cu FABIA.

Image
Image
Image

CONECTIVITATE

Panoul digital de instrumente opțional este oferit în premieră în gama FABIA, iar sistemele de infotainment dispun de conexiune permanentă la internet. Astfel, ŠKODA FABIA oferă funcții de conectivitate de ultimă oră. Cu eSIM-ul integrat, FABIA este permanent on-line și permite accesul la web radio, la gama amplă de servicii mobile on-line ŠKODA Connect și la cele mai noi aplicații de infotainment. Cel mai mare ecran tactil are diagonala de 9,2 inchi, iar panoul digital de instrumente de 10,25 inchi oferă diferite opțiuni de afișare. Sistemul de infotainment Amundsen este cel mai avansat sistem din gamă și poate fi operat și prin gesturi sau cu asistentul vocal digital Laura.

Noua ŠKODA FABIA introduce acum și a treia generație de sisteme de infotainment. Astfel, clienții pot alege dintre trei sisteme: Swing cu ecran color de 6,5 inchi, sistemul radio Bolero cu display-ul de 8 inchi și hands-free prin Bluetooth și sistemul Amundsen din vârful gamei, ce dispune de un ecran de 9,2 inchi ce poate fi personalizat, precum și de funcție de navigație susținută de informații on-line, cu actualizare, de asemenea, on-line. Funcția de control prin gesturi este inclusă în echiparea standard, iar comanda vocală ce face uz și de informații on-line este asigurată de asistentul vocal digital Laura, ce înțelege 15 limbi și este oferit ca dotare opțională.

Image

DOTĂRI

Lista noilor dotări Simply Clever disponibile pentru FABIA:

 • Spătar rabatabil la scaunul pasagerului din față
 • Două buzunare pentru smartphone pe spătarele frontale
 • Buzunar multifuncțional de depozitare
 • Interfață USB-C în oglinda retrovizoare
 • Spațiu de depozitare pliabil flexibil în portbagaj*
 • Lampa de citit din spate poate fi acționată de pe locurile din față
 • Suportul Easy Open pentru pahare*
 • Phone Box cu sistem de încărcare inductivă
 • Suport carduri și instrumente de scris în compartimentul de depozitare din fața schimbătorului de viteze*
 • Suport pentru carduri și monede în capacul torpedoului
 • Compartiment de depozitare cu suport pahare pe tunelul central din fața banchetei*
 • Parasolarul detașabil pentru plafonul panoramic*
 • Protecție prag portbagaj
Image
Image
Image

Informații despre model:


Tudor
Maracine
Consilier Vânzări
Telefon 
Mobil 
Fax 
Kasler
Wilhelm
Consilier vanzari
Telefon 
Mobil 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.