Ingricop Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Ingricop.

 1. Oferte & actiuni
 2. ŠKODA KAMIQ
19.12.2021

ŠKODA KAMIQ

Pentru că știi ce ți se potrivește!

SKODA KAMIQ

Cu dimensiunile sale compacte și limbajul expresiv de design, ŠKODA KAMIQ îmbină modestia cu o doză mare de încredere în sine. Este automobilul perfect pentru oraș ...și pentru majoritatea locurilor de parcare. De asemenea, KAMIQ oferă și numeroase tehnologii ce nu sunt uzuale în clasa modelelor crossover compacte de oraș. Astfel, datorită sistemelor avansate de asistență și a noii generații a sistemelor de infotainment, puteți să beneficiați de siguranță ridicată, fără a renunța nici la distracție.

DESIGNUL EXTERIOR

KAMIQ întruchipează mix-ul perfect între robustețe și contururile dinamice, definite prin limbajul de design ŠKODA. Și este primul crossover al mărcii. Prin exteriorul său, KAMIQ își declară apartenența la familia ŠKODA și își exprimă totodată individualitatea. Astfel, KAMIQ dispune de caracteristici specifice SUV-urilor, precum garda la sol crescută și look-ul robust, pe care le combină cu caracterul practic al unei compacte de oraș. KAMIQ se face remarcat cu grila lată a radiatorului și cu farurile compuse din două elemente, ce conferă secțiunii frontale un look unic. Trăsăturile de crossover ale automobilului sunt accentuate de detaliile gri platinum sau negre de pe bara de protecție din față. Liniile caracteristice de pe profilul automobilului optimizează parametrii aerodinamici deja excelenți specifici limbajului ŠKODA de design. Cu geamurile cu tentă închisă SunSet, alura dinamică a autoturismului este chiar și mai puternic accentuată, iar pasagerii se vor bucura la interior de protecție solară. Automobilul își declară cu mândrie apartenența la familia ŠKODA, afișând cu litere de tipar denumirea mărcii pe hayon. Elementul de pe bara de protecție din spate cu difuzorul integrat având finisaj gri platinum sau negru îi conferă autoturismului un aspect deosebit de robust și atunci când îl priviți din spate. KAMIQ are blocurile optice din spate dispuse orizontal, iar literă C integrată aici la întreaga familie de modele ŠKODA a căpătat o alură și mai modernă. Semnătura aceasta luminoasă originală are însă și rol practic, nu doar estetic. Opțiunea din vârful gamei sunt blocurile optice spate full-LED, inclusiv lumini dinamice de semnalizare. Opțiunea din vârful gamei are toate funcțiile generate de LED-uri, inclusiv funcția Cornering, proiectoarele de ceață și luminile dinamice de semnalizare, ce amplifică alura atractivă și dinamică a automobilului.

Image
Image

INTERIORUL

La bord vă veți simți ca acasă. Interiorul în ton cu designul exterior este extrem de funcțional, oferind totodată spațiu generos, materiale de calitate superioară, inclusiv elementele de decor atractive și tehnologie digitală de ultimă oră. Interiorul modelului KAMIQ este finisat cu materiale de calitate, prelucrate cu cea mai mare atenție. Numeroasele combinații de tapițerii și decor vă permit să îi conferiți automobilului dumneavoastră o personalitate unică. Datorită scaunelor cu formă frumoasă și confortabilă, vă veți simți odihnit, chiar și la finalul călătoriilor foarte lungi. În plafonul de la nivelul parbrizului puteți găsi o intrare USB adițională, ideală pentru încărcarea dispozitivelor fixate pe parbriz. Virtual Cockpit afișează datele provenite de la computerul de bord, în combinație cu alte detalii, ca de pildă cele oferite de sistemul de navigație. Pentru layout-ul afişajului puteți alege dintre cele cinci variante diferite (în imagine se vede layout-ul Modern), folosind butonul View de pe volan. Afișajul Virtual Cockpit oferit pentru KAMIQ are diagonala de 10,25 inchi. Beneficiați de un interior și mai confortabil și plăcut, optând pentru iluminarea ambientală cu LED, integrată de-a lungul bordului. Astfel automobilul dumneavoastră poate fi iluminat în alb, cupru sau roșu.

Image

MOTOARELE

Toate motoarele modelului ŠKODA KAMIQ dispun de injecție directă şi supraalimentare turbo, precum şi de funcţia de recuperare a energiei de frânare şi de tehnologie Start-Stop, respectând pe deplin cerinţele normei de poluare Euro 6d‑TEMP. 

Motorul pe benzină de intrare în gamă este 1,0 TSI şi generează 70 kW (95 CP). Din capacitatea sa cilindrică de doar 1,0 l, acest motor cu 3 cilindri generează un cuplul maxim de 175 Nm, fiind echipat cu o cutie manuală de viteze cu 5 trepte.

Motorul 1,0 TSI de 85 kW (115 CP) generează un cuplu de 200 Nm şi are în dotarea standard transmisia manuală cu 6 trepte. Transmisia automată DSG cu 7 trepte este disponibilă ca dotare opţională.

Versiunea cea mai puternică din gamă este motorul 1,5 TSI cu o putere de 110 kW (150 CP), ce oferă un cuplu maxim de 250 Nm. Tehnologia sa ACT dezactivează automat doi cilindri când motorul este supus doar unei sarcini mai reduse, economisind astfel combustibil. Acest motor este disponibil şi cu transmisia automată DSG cu 7 trepte, ca alternativă la transmisia manuală cu 6 trepte. Toate cele trei motoare pe benzină sunt echipate cu filtru de particule pentru benzină. Motorul diesel 1,6 TDI cu patru cilindri de 85 kW (115 CP) generează 250 Nm şi este echipat cu convertor catalitic SCR cu injecție de AdBlue şi cu filtrul de particule diesel în dotarea standard. Unitatea diesel eficientă este combinată în echiparea standard cu transmisia manuală cu 6 trepte, iar opţional poate fi comandată cu transmisia automată DSG cu 7 trepte.

Driving Mode Select: Şoferii pot configura meniul sistemului de selectare a modului de condus

Funcţia de selectare a modului de condus oferă spre alegere două moduri de setare: Normal, Sport, Eco şi Individual.

Image

SIGURANȚA

Porniți în orice aventură cu încredere deplină. KAMIQ vă oferă numeroși asistenți ce vă ajută la condus, dar și la parcare și la evitarea accidentelor.

 • REAR TRAFFIC ALERT
 • MANOEUVRE ASSIST
 • SIDE ASSIST
 • SENZORII PENTRU PARCARE
 • PARK ASSIST
 • FRONT ASSIST CU FUNCŢIA PREDICTIVĂ DE MONITORIZARE A PIETONILOR
 • AUTO LIGHT ASSIST
 • TEMPOMATUL ADAPTIV
 • LANE ASSIST
Image
Image
Image

CONECTIVITATE

Mereu on-line, cu eSIM.Pentru ŠKODA KAMIQ sunt disponibile trei sisteme de infotainment.

Sistemul de vârf este cel numit Amundsen. Acesta include un ecran tactil de 9,2 inchi liber poziţionat, la înălțime mai mare, pentru a fi bine vizibil pentru şofer. Este unul dintre cele mai mari ecrane din segmentul acesta de automobile. Un afişaj relativ mare este şi Virtual Cockpit de 10,25 inchi. Acesta oferă spre alegere cinci moduri diferite de afişare: Clasic, Extins, Modern, Basic şi Sport. Sistemul de infotainment Bolero dispune de un ecran de 8 inchi şi chiar şi sistemul de bază, Swing are ecranul de 6,5 inchi şi patru difuzoare în faţă. Sistemele Bolero şi Amundsen au fiecare câte opt difuzoare, iar sistemul de sunet ŠKODA opţional are o putere de 405 W.

Image
Image
Image

DOTĂRI

În stil mare. Fiecare detaliu din automobilul dumneavoastră a fost proiectat cu gândul la confortul dumneavoastră. De la încărcarea bagajelor, la ajustarea spațiului interior și găsirea locului optim pentru lucrurile dumneavoastră.

 • A CINCEA UŞĂ CU ACŢIONARE ELECTRICĂ
 • CÂRLIGUL DE REMORCARE
 • PROTECȚIA PENTRU MARGINEA PORTIERELOR
 • PODEAUA DUBLĂ
 • REZERVORUL PENTRU LICHIDUL DE SPĂLARE
 • SPAŢIUL DE DEPOZITARE PENTRU UMBRELĂ
 • COVORAŞUL CU DOUĂ FEŢE
 • SETUL DE PLASE
 • SCAUN REGLABIL PE ÎNĂLŢIME PENTRU ŞOFER
 • SCAUNELE ÎNCĂLZITE / USB
Image

Informații despre model la consilierii:

Tudor
Maracine
Consilier Vânzări
Telefon 
Mobil 
Fax 
Kasler
Wilhelm
Consilier vanzari
Telefon 
Mobil 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.