Ingricop Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Ingricop.

 1. Oferte & actiuni
 2. ŠKODA KODIAQ
20.12.2021

ŠKODA KODIAQ

Pentru intalniri importante!

kodi

Cu noul design al secțiunii sale frontale, noile detalii de off-road și grila ŠKODA hexagonală, KODIAQ arată acum și mai robust. Liniile de echipare Active, Ambition și Style au acum detalii cu aspect de aluminiu pe măștile din față și din spate. Designul nou al eleronului optimizează caracteristicile aerodinamice ale SUV-ului de talie mare și contribuie la coeficientul aerodinamic (cd) de până la 0,31. Farurile care au devenit mult mai suple sunt disponibile acum în premieră pentru KODIAQ și cu tehnologia opțională Matrix full-LED. În gama de dotări opționale au fost introduse, de asemenea, modele noi de jante din aliaj ușor, cu diametrul de până la 20 de inchi. Variantele L&K și SPORTLINE au fiecare propriile detalii speciale distinctive.

EXTERIORUL

Capota motorului a fost ridicată semnificativ pe lateral, deasupra pasajelor frontale ale roților, iar grila ŠKODA hexagonală este așezată în poziție și mai verticală. Începând cu linia de echipare Style, lamelele duble sunt cromate. Farurile sunt mai suple și au tehnologie LED ca dotare standard, chiar și în varianta de echipare de intrare în gamă. Farurile Matrix full-LED opționale sunt introduse în premieră pentru gama KODIAQ și asigură permanent vizibilitate excelentă, mai ales pe timp de noapte. Designerii ŠKODA au creat și pentru barele de protecție de la KODIAQ un design nou. Masca frontală sculpturală vopsită în culoarea caroseriei are în partea de jos o priză de aer cu design cristalin și aspect de plasă, cu finisaje în formă de L pe lateral, ce amintesc de prizele de aer. Noul eleron finisat în negru lucios creează senzația că automobilul este și mai lung. Împreună cu aripioarele laterale, eleronul optimizează caracteristicile aerodinamice ale automobilului, reducând astfel și emisiile de CO₂. Difuzorul din spate are decor cu aspect de aluminiu, iar bara de protecție cu design sculptural este finisată în culoarea caroseriei. A treia lumină de frână este integrată în eleron, iar luneta de dedesubt a devenit mai îngustă decât înainte. Astfel este accentuată lățimea vizuală a SUV-ului și look-ul său devine și mai dinamic. Pragurile laterale distinctive din plastic robust cu finisaj negru granulat și pasajele ample cu decor marcant ale roților din față și din spate subliniază alura plină de forță a modelului KODIAQ. Portbagajul are o capacitate de până la 2.065 l

Image
Image

INTERIORUL

Mai confortabil, mai ergonomic și mai sustenabil: ŠKODA a rafinat și mai mult interiorul modelului KODIAQ. Pentru prima dată, SUV-ul de talie mare al mărcii poate fi echipat cu scaune ergonomice în față, inclusiv funcție de ventilare și funcție de masaj. Tapițeria scaunelor Eco opționale este realizată din materialele vegane sustenabile. Noile bandouri decorative și cusăturile contrastante creează accente proaspete, la fel ca iluminarea ambientală cu LED ce are acum funcții extinse. Interiorul modelului ŠKODA KODIAQ este spațios și are o alură rafinată, dată de calitate superioară și de numeroasele detalii atent gândite. Planșa de bord și portierele beneficiază și de decorul nou cu aspect de aluminiu texturat (Ambition) sau decorul Linear Diamond (Style). Beneficiind de funcții extinse, sistemul de iluminare ambientală cu LED cuprinde acum și zona de la picioare, iluminată cu una dintre cele zece opțiuni de culoare, pe când compartimentele de depozitare din panourile ușilor frontale au lumină albă. Când este deschisă portiera de pe partea șoferului sau cea a pasagerului din față, va fi proiectată emblema ŠKODA lângă automobil, pe sol. Iluminarea ambientală cu LED este oferită ca dotare opțională pentru liniile de echipare Ambition și Style și ca dotare standard pentru L&K, SPORTLINE și RS. Volanul îmbrăcat în piele este oferit în variante cu două sau cu trei spițe și dispune de noi funcții. Sistemul de sunet Canton oferă acum 10 difuzoare

Image

MOTOARELE

ŠKODA prezintă pentru KODIAQ cinci motoare optimizate și eficiente, din cea mai nouă generație EVO de motoare ale Grupului Volkswagen. Nivelurile emisiilor de oxizi de azot ale celor două motoare diesel se situează mult sub standardele prevăzute de lege, datorită tratării gazelor de eșapament în baza principiului twin-dosing. Motorul 2,0 TSI pe benzină cu care este echipat modelul din vârful gamei, KODIAQ RS, generează 180 kW (245 CP) și este folosit acum în premieră pentru SUV-ul ŠKODA de talie mare. Cele două motoare diesel 2,0 TDI din gama ŠKODA KODIAQ generează 110 kW (150 CP) și respectiv 147 kW (200 CP). Ambele motoare diesel sunt echipate în toate cazurile cu transmisia automată DSG cu 7 trepte. Gama de motorizări mai include și trei motoare pe benzină. Motorul 1,5 TSI cu puterea de 110 kW (150 CP) este singura variantă disponibilă exclusiv cu tracțiune față și cu transmisie manuală cu 6 trepte. Transmisia automată DSG este oferită opțional în acest caz. Primul dintre motoarele 2,0 TSI generează 140 kW (190 CP), iar al doilea, cel cu care este echipat KODIAQ RS, asigură 180 kW (245 CP). Ambele dispun de tracțiune integrală și de transmisia automată DSG. Toate motoarele îndeplinesc cerințele normei de poluare Euro 6d.

Image

SIGURANȚA

ŠKODA KODIAQ facelift oferă sisteme de asistență optimizate și funcții de siguranță îmbunătățite, plus nouă airbag-uri, pentru a-și proteja ocupanții cât mai bine posibil. Sistemul opțional Crew Protect Assist reacționează în situații de risc iminent de coliziune, pentru a ajuta la reducerea gravității unui eventual accident. Travel Assist include cinci până la opt sisteme de asistență, inclusiv tempomatul predictiv, sistemul Lane Assist adaptiv și versiunea optimizată a funcției de identificare a indicatoarelor de circulație.

 • Park Assist
 • Traffic Jam Assist
 • Camera Area View
 • Trailer Assist
 • Travel Assist
 • Auto Light Assist
 • Detector oboseală
 • Lane Assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Blind Spot Detect 
 • Rear Traffic Alert
Image
Image
Image

CONECTIVITATE

ŠKODA KODIAQ oferă sisteme de infotainment de ultimă oră, din cea de-a treia generație a sistemelor Grupului Volkswagen, cu ecrane tactile mari și o listă amplă de funcții on-line. Sistemele Bolero, Amundsen și Columbus oferă radio digital DAB și sunt permanent on-line, datorită cardului eSIM integrat. Panoul de instrumente digital (10,25 inchi) cu layout-uri noi este disponibil ca dotare opțională. 

Sistemul de infotainment Bolero și sistemul de navigație Amundsen de la ŠKODA KODIAQ facelift dispun de ecran tactil de 8 inchi. Datorită cardului eSIM integrat, sistemele sunt în permanență on-line și oferă radio digital DAB și opțional, de asemenea, web radio. Sistemul poate fi controlat prin intermediul ecranului tactil sau folosind butoanele de pe volanul multifuncțional sau cu asistentul vocal digital Laura. Accesând date de pe internet, Laura poate înțelege 15 limbi. Sistemul de navigație Columbus are un display de 9,2 inch. Actualizările de soft și actualizările hărților se fac ”prin eter”.

Image
Image

DOTĂRI

ŠKODA KODIAQ poate fi acum, de asemenea, comandată cu o pâlnie integrată în capacul rezervorului pentru lichidul de spălare a parbrizului. Printre soluțiile ŠKODA deja populare se numără, de pildă, racleta pentru gheață cu dispozitiv pentru măsurarea adâncimii profilului anvelopelor din clapeta rezervorului, clip-ul pentru păstrarea biletelor de parcare la montantul A și umbrela din ambele uși din față. SUV-ul de talie mare oferă în total 45 de soluții Simply Clever.

Selecție de soluții Simply Clever (o parte dintre acestea sunt opționale)

 • Două port-uri USB-C în față, unul în spate și unul la oglinda retrovizoare de la interior
 • Pâlnia integrată în capacul rezervorului de lichid de spălare a parbrizului
 • Pachetul pentru dormit
 • Hayonul electric cu funcție tip-to-close și pedală virtuală
 • Compartimentul de depozitare în portierele din față, cu umbrelă
 • Podeaua falsă în portbagj
 • Suportul Easy Open pentru pahare
 • Măsuțe rabatabile pe spătarele scaunelor faț
 • Sistemul retractabil de acoperire a portbagajului, cu buton de deblocare
 • Racleta de gheață în clapeta rezervorului de combustibil, cu dispozitiv pentru măsurarea adâncimii profilului anvelopelor
 • Sistemul electric de blocare pentru siguranța copiilor
 • Jaluzelele retractabile mecanic pentru geamurile ușilor spate
 • Cârligul de remorcare retractabil electric
Image

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor
Maracine
Consilier Vânzări
Telefon 
Mobil 
Fax 
Kasler
Wilhelm
Consilier vanzari
Telefon 
Mobil 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.