Ingricop Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Ingricop.

  1. Oferte & actiuni
  2. ŠKODA SCALA
12.12.2021

ŠKODA SCALA

Fă pasul!

SKODA SCALA

ŠKODA SCALA definește o clasă compactă complet nouă de mașini ŠKODA, cu un caracter nou, tehnologie nouă și un nume nou. De aceea, numele SCALA, care vine din latină și se traduce prin scări sau scară, se potrivește excelent cu noutatea. Mașina cu caroserie hatchback combină designul emoțional, funcționalitatea ridicată și opțiunile de conectivitate de ultimă generație și transmite limbajul de design emoțional al studiului VISION RS mașinii produse în serie pentru prima dată. Oferim cinci motoare cu puteri de la 66 kW (90 CP) la 110 kW (150 CP). ŠKODA SCALA oferă, de asemenea, un nivel ridicat de siguranță activă și pasivă, faruri Bi-LED și stopuri full LED, mult spațiu pentru bagaje și pasageri și multe caracteristici Simply Clever. 

EXTERIORUL

Fiind primul ŠKODA produs în serie din Europa, are inscripția sigură ŠKODA pe cea de-a cincea ușă în loc de logo. Jantele din aliaj de până la 18 inchi conferă mașinii un aspect dinamic, iar geamul unic, a cincea uși, alungit, care face parte din nivelul de echipare Style, îi conferă lui ŠKODA SCALA propriul stil. Este echipată în dotarea standard cu faruri cu LED pentru luminile de întâlnire și cele de zi.Și mai atractive sunt farurile full-LED cu trei module cu design cristalin și cu ''genele'' specifice. Tehnologia LED oferă multe avantaje.Astfel, acest tip de faruri asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică. SCALA dispune de blocuri optice spate cu LED în dotarea standard. Diodele luminoase sunt sursa de lumină pentru stopurile de frână, luminile de poziție și luminile de ceață din spate.Opțional, blocurile optice din spate sunt disponibile și în varianta full-LED. Un alt avantaj al acestei variante sunt luminile de semnalizare dinamice și prelungirea blocului optic în hayon.                      

Image
Image
Image

INTERIORUL

Noul concept de interior, bazat pe studiul VISION RS, combină ergonomia și aspectul emoționant cu spațiul generos tipic mărcii ŠKODA și cel mai mare portbagaj din clasa sa. Panoul de bord cu afișaj central în poziție înaltă și panourile ușilor din față au o suprafață moale de înaltă calitate, cu un finisaj specific care imită structura cristalină. Iluminarea ambientală, nuanțele de culori calde și cusăturile în contrast de culoare ale huselor de scaun adaugă atmosfera plăcută a interiorului. La cerere, tapițeria scaunului este realizată din microfibră Suedia de înaltă calitate. Opțional, parbriz încălzit sau volan încălzit oferă confort suplimentar.

SCALA este versatilă și spațioasă, un partener ideal pentru toate situațiile. Portbagaj practic de 467 litri,oferind numeroase opțiuni de atașare și cârlige. Scaun pasagerului din față este pliabil, ceea ce permite transportarea obiectelor cu o lungime de până la 2.511mm.

Image

MOTOARELE

Trei motoare TSI pe benzină cu o capacitate de 1,0 sau 1,5 l și un motor diesel 1,6 TDI acoperă gama de putere de la 70 la 110 kW (95 la 150 CP). În cursul anului 2019, va urma un motor 1.0 G-TEC cu o putere de 66 kW (90 CP) alimentat cu gaz natural ecologic (CNG). Desigur, cele cinci motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil echipate cu un turbocompresor respectă standardul de emisii Euro 6d TEMP. La cerere este disponibil sistemul Sport Chassis Control, care oferă setări ale șasiului cu modurile Normal și Sport, care pot fi comutate în Driving Mode Select.

Image

CONECTIVITATE 

Cockpit-ul virtual, care este disponibil la cerere, are un ecran de 10,25”. Acesta este cel mai mare display din clasa mașinilor compacte. Ecranele sistemului de infotainment din a treia generație bazate pe seria MIB au o diagonală de la 6,5 ​​"la 9,2". Ecranul tactil este amplasat confortabil sus, astfel încât să fie ușor de citit atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din față. Sistemul de sunet ŠKODA opțional oferă un subwoofer și zece difuzoare. Datorită multor noi servicii online mobile ŠKODA Connect, pasagerii își pot folosi telefoanele mobile pentru a bloca și debloca mașina sau pentru a actualiza software-ul sistemului de infotainment sau hărțile de navigație „aeriană”. Datorită cardului eSIM încorporat cu conexiune LTE, ŠKODA SCALA este întotdeauna online.

Image
Image

SIGURANȚA

Multe sisteme de asistență ŠKODA SCALA au fost până acum cunoscute doar de la mașinile de clasă superioară. Side Assist, care este disponibil la cerere, avertizează până la o distanță de 70 m, adică cu 50 m mai departe decât Blind Spot Detect, atunci când vehiculele intenționează să depășească sau se află deja într-un punct mort. Controlul adaptiv al croazierei (ACC), care este activ până la 210 km/h, și Park Assist sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Lane Assist și Front Assist, inclusiv funcția de frânare de urgență, sunt standard. 

Cele nouă airbag-uri oferite includ airbag-ul pentru genunchi al șoferului și, pentru prima dată în clasa de mașini compacte, airbag-urile laterale spate opționale. În cazul unui accident iminent, protecția proactivă a pasagerilor Crew Protect Assist, disponibilă la cerere, închide automat geamurile în avans și fixează în prealabil centurile de siguranță de pe locurile din față.

Image
Image
Image

DOTĂRI

SCALA este echipat cu o gamă de detalii inteligente, care pot face față tuturor nevoilor dumneavoastră. De la încărcarea bagajelor sau plierea dispozitivului de remorcare, până la reglarea spațiului interior pentru a găsi loc pentru lucruri mari și mici.

  • HAYON ACȚIONAT ELECTRIC
  • SUPORT MULTIMEDIA
  • COȘ DE GUNOI ÎN COMPATIMENTUL UȘII PASAGERULUI
  • CÂRLIG ELECTRIC ȘI RETRACTABIL
  • PORBAGAJ CU MULTIPLE OPȚIUNI PRACTICE
  • REGLAJ ELECTRIC SCAUN ȘOFER 

Detalii despre model la consilierii de vânzări:

Kasler
Wilhelm
Consilier vanzari
Telefon 
Mobil 
Fax 
Tudor
Maracine
Consilier Vânzări
Telefon 
Mobil 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.