Ingricop Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Ingricop.

 1. Oferte & actiuni
 2. ŠKODA SUPERB
19.08.2021

ŠKODA SUPERB

Pentru un business și mai bun!

s

Luxul nu înseamnă opulență și exces. Luxul însemnă a căuta și a cultiva ceea ce este cu adevărat important. Noua ŠKODA SUPERB este automobilul care întruchipează luxul, fără a îmbrățișa niciunul dintre clișeele uzuale. Cu un design sofisticat, tehnologii ce sporesc confortul și un caracter extraordinar de practic, acest autoturism impresionează prin ceea ce contează cu adevărat. SUPERB poate satisface chiar și cele mai diverse cerințe cu privire la design și dotări și este disponibil în versiuni unice, precum Laurin și Klement sau rafinatul SportLine și robustul Scout.

EXTERIORUL                                               

Eleganța întâlneşte echilibrul armonios, sub forma noului SUPERB. În partea din față, cu noua bară de protecție și cu grila nouă, farurile emană dinamism și hotărâre. Proiectoarele de ceață au fost, de asemenea, actualizate, căpătând un rol important în designul de ansamblu, suplimentar față de rolul funcțional.Noul SUPERB își declară cu mândrie apartenența la familia ŠKODA, afișând pe hayon denumirea mărcii cu litere de tipar. Compoziția elementelor celei de-a cincea uși este completată cu un bandou cromat ce este integrat exclusiv în combinație cu blocurile optice spate fullLED. Proporțiile perfect echilibrate îi conferă automobilului o alură atractivă, iar geamurile SunSet cu tentă închisă optimizează atât aspectul, cât și confortul pasagerilor. În plus față de funcția sa de bază, plafonul panoramic ajustabil electric joacă și un rol esențial de design.

Tehnologia avansată a fost integrată estetic în sistemele de iluminare de la SUPERB, acesta fiind primul model ŠKODA ce oferă farurile Matrix full-LED, ce asigură o mai bună iluminare a carosabilului și cresc siguranța în trafic. Blocurile optice spate full-LED dispun de lumini de semnalizare dinamice, ce nu dezvăluie doar încotro dorește șoferul să meargă, ci conferă totodată și un plus de dinamism întregului automobil. Blocurile optice spate se mai fac remarcat și cu forma literei C integrată în design, un detaliu tipic familiei ŠKODA, ce a primit acum o alură și mai modernă. Folosind o cameră video integrată la nivelul parbrizului, farurile Matrix full-LED cu care poate fi echipat SUPERB detectează autovehiculele care se deplasează în fața dumneavoastră pe același sens, precum și pe cele care vin din sens opus. În funcție de aceste informații, luminile de drum se vor ajusta automat. Astfel beneficiați de vizibilitate optimă, fără a-i deranja pe ceilalți participanți la trafic. Funcționalitatea excelentă a proiectoarelor de ceață este susținută și de tehnologie LED de ultimă oră.

Image
Image
Image

INTERIORUL

Fiecare detaliu de la interior a fost dezvoltat cu gândul la amplificarea confortului dumneavoastră. Bucurați-vă de o senzație aparte de lux, datorită decorului atractiv, al tapițeriei rafinate, cusăturilor decorative elegante, detaliilor cromate și iluminării ambientale cu LED de la interior.Interiorul se face remarcat prin materialele de calitate superioară, prelucrate cu atenție maximă, după cum se poate observa, de pildă, la cusăturile decorative de pe cotieră și tapițerie. Pe bord pot fi găsite numeroase detalii cromate, la fel ca și pe portiere, pe volan și pe schimbătorul de viteze.

Image
Image

MOTOARELE

Motoarele oferă un confort excelent, fără a face compromisuri la capitolele performanțe și mediu. Cu direcția progresivă, manevrabilitatea deja impresionantă a autoturismului poate fi accentuată chiar și mai mult. Deoarece aceasta impune doar un efort mai redus de manevrare a volanului din partea șoferului, experiența condusului devine și mai dinamică, mai ales în viraje.

DCC - CONTROLUL DINAMIC AL ŞASIULUI
Savurați performanțele ridicate ale automobilului dumneavoastră, beneficiind totodată de confort și siguranță deplină. Sistemul de control adaptiv al șasiului evaluează continuu diferiții parametri de condus (frânare, accelerare, virare) și răspunde la acestea, adaptând amortizarea și caracteristicile direcției. Din meniul sistemului de infotainment puteți selecta unul dintre cele trei moduri, în funcție de cerințele și preferințele dumneavoastră: Confort, Normal sau Sport.

DSG ŞI 4X4
Combinația dintre transmisia automată DSG cu 7 trepte și tracțiunea 4x4 garantează experiențe dinamice extraordinare.

Versiunea noastră din vârful gamei este un motor pe benzină de 2 litri, care îmbină puterea impresionantă de 200 kW, cu tracțiunea integrală. Cel mai puternic motor diesel furnizează 140 kW de putere pură. Pentru a menaja mediul și a respecta cerințele normelor de poluare, motoarele noastre diesel beneficiază de reductorul catalitic selectiv (SCR). Acest sistem injectează AdBlue® pentru a reduce concentrația de mono-oxizi de azot (NOx).

Image

SIGURANȚA

 • TRAVEL ASSIST
 • TEMPOMATUL PREDICTIV
 • ASISTENTUL PENTRU AMBUTEIAJE / FOLLOW DRIVE
 • EMERGENCY ASSIST
 • LANE ASSIST+
 • FUNCȚIA DE IDENTIFICARE A INDICATOARELOR DE CIRCULAȚIE
 • REAR TRAFFIC ALERT
 • SIDE ASSIST
 • PARK ASSIST
 • CREW PROTECT ASSIST
 • MULTI-COLLISION BRAKE
 • FUNCȚIA MATRIX

CONECTIVITATE

La bordul acestui automobil veți fi mereu on-line, ceea ce înseamnă că veți avea acces la distracție și informații, dar și la asistență, dacă va fi nevoie. ŠKODA Connect este poarta dumneavoastră spre un univers cu posibilități nelimitate de comunicare.

ŠKODA Connect include două categorii de servicii. Infotainment Online furnizează informații în timp
real despre trafic, iar serviciul Care Connect este orientat spre asistență și siguranță, permițându-vă
să accesați și controlați automobilul de la distanță și oferă, de asemenea, un serviciu de asistență
pentru situațiile problematice. Infotainment Online este disponibil exclusiv în combinație cu
navigația. SUPERB aduce o nouă generație de sisteme de infotainment, cu noi
funcții. Sistemele de infotainment Bolero 8", Amundsen 8” și Columbus 9,2" cu navigație pot fi
operate cu ajutorul asistentului digital Laura. Acest asistent de comandă vocală a fost optimizat
și este conectat la internet, astfel că poate răspunde rapid și precis la comenzile și solicitările
dumneavoastră cu privire la o varietate largă de subiecte. Funcția radio on-line este oferită în
combinație cu sistemele de infotainment Columbus și Amundsen

Image

DOTĂRI

Lista dotări Simply Clever disponibile pentru SUPERB:

 • JUMBO BOX
 • TORPEDOUL
 • BUZUNARELE DE PE SPĂTARE
 • SUPORTURI PENTRU STICLE
 • UNIBAG
 • SPAŢIUL PENTRU UMBRELĂ
 • CÂRLIGUL RABATABIL
 • PODEAUA DUBLĂ
 • KESSY
 • A CINCEA UŞĂ CU ACŢIONARE ELECTRICĂ
 • AREA VIEW
 • PHONE BOX MAI MARE
 • FUNCŢIA MEMORY ŞI FUNCŢIA DE MASAJ
Image

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor
Maracine
Consilier Vânzări
Telefon 
Mobil 
Fax 
Kasler
Wilhelm
Consilier vanzari
Telefon 
Mobil 
Fax 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.