ACCESORII SKODA

Accesorii ŠKODA Primăvară-Vară

Avantajele oferite de Accesoriile Originale ŠKODA: Durabilitate Siguranță Compatibilitate cu modelele ŠKODA Respectarea garanției autovehiculului Garanție de 2 ani pentru montaj/ vânzare Prețurile afișate sunt recomandate.

Afla mai multe
ACCESORII SEAT

Accesorii SEAT Primăvară-Vară

Pe locuri... Fiți gata... START! Barele transversale, cutiile de bagaje și suporturile pentru biciclete se potrivesc automobilului tău SEAT și îți permit să transporți echipamentele în siguranță și să te bucuri de pasiunile tale. Iar dacă vrei să îţi păstrezi maşina curată şi protejată, îţi punem la dispoziţie accesoriile pentru confort şi utilitate.

Afla mai multe
Accesorii VW

Accesorii Volkswagen Primăvară-Vară

Intră în lumea accesoriilor originale Volkswagen. Descoperă întreaga varietate de accesorii Volkswagen, de la scaune speciale pentru cei mici și până la suportul de bicicletă Volkswagen pentru călătoriile sportive. Cu oferta de accesorii Volkswagen poți alege produsele care se potrivesc cel mai bine stilului tău.

Afla mai multe
ACCESORI ORIGINALE

Accesorii Originale Volkswagen,ŠKODA si SEAT

La INGRICOP gasiti gama completa de accesorii originale

Afla mai multe

Ştergătoarele de Parbriz Originale

Știai că Ştergătoarele Originale de Parbriz Curăţă bine, fără să lase urme pe parbriz. Oferă un nivel constant de performanţă pe întreaga durată de viaţă. Funcţionează lin şi uniform. Nu vor sări sau scârţâi pe suprafaţa din sticlă, datorită materialului cauciucat şi a unui strat de alunecare neted. Sunt eficiente chiar şi la viteze mari, datorită formei aerodinamice.

Igienizare instalație climatizare

Ştiai că cine strănută la 50 km/h conduce 13 m fără să vadă? Igienizează periodic instalația de climatizare a automobilului tău.

Ofertă accesorii primăvară-vară

Ofertă specială Primăvară-Vară Avantajele oferite de Accesoriile Originale ŠKODA: Durabilitate Siguranță Compatibilitate cu modelele ŠKODA Respectarea garanției autovehiculului Garanție de 2 ani pentru montaj/ vânzare Prețurile afișate sunt recomandate.

Parbriz Original

Află de ce este atât de important să ai un parbriz original și nu aftermarket!

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online

Aplicatii utile pentru autovehiculul dumneavoastra

Aici gasiti aplicatii utile pentru marcile noastre.

Sunteti interest de diverse aplicatii pentru autovehiculul dumneavoastra? Aici gasiti aplicatii utile pentru marcile noastre.

Serviciile noastre

Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope, test VAS.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Statie ITP

Statie ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra. Cost ITP doar 120 RON.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie, piese originale, la preturi accesibile.
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.
Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.
Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul 0720-01.91.01 si veti beneficia de ajutor prompt.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare pentru masina dumneavoastra il stabilim telefonic 0365-404992. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit!
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin PORSCHE FINANCE GROUP va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare. CASCO Avantaj La orice contract de leasing incheiat in perioada01.05-31.07.2012 primesti 12 luni CASCO gratuit prin PORSCHE ASIGURARI!
Spalatorie

Spalatorie

Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt si multe altele.
Cafeterie

Cafeterie

In cafeteria noastra va puteti relaxa la o cafea sau puteti citi o revista intr-o ambianta placuta si prietenoasa.
Autovehicul la schimb

Autovehicul la schimb

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi. – Autovehicul la schimb, la un pret special.
Boutique

Boutique

Accesorii originale la preturi interesante.