1. Noutati
  2. Noile schițe de design oferă prime impresii asupra facelift-ului ŠKODA KODIAQ
31.03.2021
STIRI DE LA SKODA

Noile schițe de design oferă prime impresii asupra facelift-ului ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ facelift va fi prezentată în premieră în 13 aprilie

ko

Fine-tuning pentru un model de succes: cele trei schițe de design oferă prime impresii asupra facelift-ului ŠKODA KODIAQ. SUV-ul de talie mare ce este disponibil și în varianta cu 7 locuri a marcat în 2016 startul campaniei SUV de succes a mărcii. Dispunând de un look împrospătat și de optimizări tehnice, facelift-ul KODIAQ va fi lansat oficial în 13 aprilie.

Prima schiță de design publicată dezvăluie că partea frontală a facelift-ului ŠKODA KODIAQ a devenit acum și mai impunătoare: capota motorului are un design nou, grila ŠKODA hexagonală a devenit mai verticală și se evidențiază cu  lamele duble impresionante. Farurile mai suple decât la modelul predecesor, combinate cu proiectoarele de ceață integrate dedesubt, creează o nouă ”față, cu patru ochi”. O trăsătură, de asemenea, nouă, ce se evidențiază în mod special este scutul frontal cu design nou, cu o priză de aer centrală mai lată, încadrată de elemente de decor în formă de L pe fiecare parte și cu o inserție cu aspect de aluminiu.

A doua schiță este un prim-plan a farurilor remodelate. Acesta prezintă în mod clar cele două module LED aranjate unul peste celălalt, creând o semnătură luminoasă caracteristică. A treia schiță relevă că și blocurile optice din spate cu formă tăioasă au devenit mai suple, oglindind designul farurilor din față. Se mai observă aici și structurile cristaline, specifice mărcii și o versiune mai aplatizată a clasicei forme C, pe care o întâlnim în blocurile optice spate ale tuturor modelelor ŠKODA.

Sosirea modelului KODIAQ în 2016 a marcat startul familiei actuale de SUV-uri ŠKODA, precum și inițierea nomenclaturii specifice SUV-urilor ŠKODA: toate denumirile acestora încep cu un K și se termină cu un Q. Fiind disponibil opțional și cu 7 locuri, KODIAQ a fost produs deja în peste 600.000 de unități, pentru peste 60 de țări de pe glob. Premiera mondială a facelift-ului ŠKODA KODIAQ va avea loc în 13 aprilie.

 

Sursa: ŠKODA AUTO

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.