1. Oferte & actiuni
 2. ŠKODA KAROQ
20.12.2021
Oferte & actiuni

ŠKODA KAROQ

Drumul tău e altfel!

karoq

La patru ani de la lansarea sa în premieră pe piață, ŠKODA KAROQ beneficiază de o actualizare amplă: producătorul auto ceh și-a optimizat acum al doilea SUV din gamă, pentru a-i asigura și în continuare succesul pe piață. Alături de limbajul de design rafinat, actualizarea aduce pentru SUV-ul compact și materiale sustenabile noi, tehnologie nouă și motoare mai eficiente din generația actuală EVO. Devansat doar de OCTAVIA, fratele mai marelui KODIAQ a ocupat al doilea loc în topul vânzărilor ŠKODA la nivel mondial din 2020, precum și în primele 6 luni ale anului 2021.

EXTERIORUL

 • Grila ŠKODA hexagonală a radiatorului a devenit mai lată, iar eleronul vopsit în culoarea caroseriei are un design nou
 • Farurile sunt mai suple și sunt disponibile opțional cu tehnologie Matrix full-LED
 • Jante din aliaj ușor noi, optimizate aerodinamic, cu diametrul de 17 până la 19 inchi

Cu un design mai aerodinamic și mai distinctiv, dar și mai alungit, KAROQ facelift etalează limbajul actualizat de design specific modelelor SUV ale mărcii ŠKODA. La fel ca și celelalte modele noi ale mărcii cehești, și KAROQ are acum grila ŠKODA hexagonală mai lată la radiator, care împreună cu masca frontală conferă autoturismului un look și mai robust. La fel cum s-a întâmplat și cu blocurile optice din spate, farurile au devenit mai suple și au căpătat un design compus din patru elemente, iar acum sunt disponibile și cu tehnologie Matrix full-LED. Eleronul mai alungit, masca frontală cu prize de aer, scutul optimizat aerodinamic ce protejează rezervorul de combustibil sub autoturism și noile jante din aliaj de 17, 18 sau 19 inchi contribuie la reducerea coeficientului aerodinamic (cd) cu peste 9%, la 0,30. Astfel, KAROQ este unul dintre cele mai aerodinamice modele din segmentul din care face parte.

Image
Image
Image

INTERIORUL

 • Pachetul Eco are tapițerie din materiale vegane și reciclate
 • Iluminarea ambientală cu LED a fost optimizată și acum sunt oferite, de asemenea, opțiuni de ajustare electrică pentru scaunul pasagerului din față
 • Bandouri decorative noi pe panoul de instrumente și panourile portierelor

Interiorul spațios al facelift-ului KAROQ a devenit și mai sustenabil și mai confortabil. Noul pachet Eco opțional include tapițeria din materiale vegane și reciclate, iar iluminarea ambientală cu LED optimizată și noile bandouri decorative de pe panoul de instrumente și panourile portierelor desenează noi detalii estetice atractive. Opțional, scaunul pasagerului din față poate fi echipat acum și cu opțiuni de ajustare electrice.

Pachetul sustenabil Eco oferit de ŠKODA pentru KAROQ facelift include detalii din materiale vegane cu aspect de piele pentru tapițerie și cotiere acoperite cu materialul Suedia (micro-velur) cu finisajul exclusiv în nuanța Maro Mocca. Decorul Nisha de pe panourile ușilor are suprafața moale, completând optim iluminarea ambientală cu LED optimizată, ce iluminează atât portierele frontale cât și pe cele din spate într-una dintre cele 10 culori selectabile. Zona de la picioare este iluminată cu lumină albă. Opțional, clienții pot alege această dotare și separat, în afara pachetului Eco. Pentru linia de echipare Ambition, clienții pot comanda și decorul Unique Chrome pentru panoul de instrumente. Decorul Negru Piano poate fi comandat pentru KAROQ începând cu linia de dotare Style. Panourile ușilor pot fi rafinate cu decorul Anodized Cross Line (Ambition) sau varianta soft-touch Linear Diamonds (Style). La opțiunea sportivă KAROQ SPORTLINE, interiorul este caracterizat de panourile portierelor cu decorul cu aspect de carbon, scaunele sport cu teiere integrate și volanul sport multifuncțional cu trei spițe.

Image
Image
Image

MOTORIZARE

 • Cinci motoare moderne, cu puteri între 81 kW (110 CP) și 140 kW (190 CP)
 • Sistemul de tracțiune integrală este o dotare standard pentru cel mai puternic motor pe benzină și o dotare opțională pentru motorul diesel din vârful gamei
 • Transmisia: manuală cu 6 trepte sau automată DSG cu 7 trepte pentru trei dintre motoarele din gamă

ŠKODA KAROQ facelift poate fi echipat în funcție de preferințe cu unul dintre cele cinci motoare avansate și eficiente ale generației EVO a Grupului Volkswagen. Puterile oferite variază de la 81 kW (110 CP) la 140 kW (190 CP). Lucrând cu o presiune de injecție de până la 350 bari, cele trei motoare pe benzină TSI sunt deosebit de eficiente. Nivelurile emisiilor de oxizi de azot (Nox) ale celor două motoare diesel se situează mult sub limitele standardelor prevăzute de lege, datorită tratării gazelor de eșapament în baza principiului twin-dosing. ŠKODA oferă motorul 2,0 TSI de 140 kW (190 CP) exclusiv pentru KAROQ SPORTLINE, în combinație cu transmisia automată DSG cu 7 trepte și cu tracțiune integrală. Pentru motorul diesel mai puternic, tracțiunea integrală și transmisia automată DSG cu 7 trepte sunt dotări opționale.

Image

CONECTIVITATE

 • Clienții pot alege dintre cele două panouri de instrumente cu ecranul de 8 inchi sau 10,25 inchi
 • Patru sisteme de infotainment cu ecrane tactile de până la 9,2 inchi
 • Conexiune on-line permanentă, servicii on-line ŠKODA Connect și aplicații de infotainment

Facelift-ul ŠKODA KAROQ oferă dotări de conectivitate de ultimă oră, SUV-ul fiind echipat cu sistemele din cea de-a treia generație a matricei modulare de infotainment a Grupului Volkswagen și este în permanență on-line, datorită eSIM-ului integrat. Aplicațiile de infotainment pun la dispoziție previziuni meteo și cele mai noi știri, inclusiv managementul calendarului utilizatorului. Pe parcursul anului 2022, panoul de instrumente digital va deveni o dotare standard: versiunea cu ecran de 8 inchi va fi inclusă în dotarea standard, iar ecranul de 10,25 inchi va fi opțional, putând fi, de asemenea, personalizat după preferințe.

Image
Image
Image

SIGURANȚA

 • Park Assist, Trailer Assist și Area View sporesc confortul
 • Travel Assist include cinci până la nouă sisteme de asistență
 • Airbag-urile laterale din spate sunt oferite opțional ca element al pachetului optimizat Crew Protect Assist

Ocupanții facelift-ului ŠKODA KAROQ beneficiază de nivelul maxim posibil de siguranță datorită sistemelor optimizate de asistență și siguranță, precum și a celor până la 9 airbag-uri. Travel Assist include cinci până la opt sisteme de asistență, inclusiv tempomatul predictiv, sistemul Lane Assist adaptiv și versiunea optimizată a funcției de identificare a indicatoarelor de circulație. Sistemul opțional Crew Protect Assist reacționează în situații de risc iminent de coliziune, pentru a ajuta la prevenirea unui eventual accident, respepctiv la reducerea gravității impactului.

În cazul unui accident, KAROQ protejează ocupanții cu până la nouă airbag-uri. Airbag-urile pentru șofer și pasagerul din față sunt incluse în dotarea standard în țările UE, la fel ca airbag-urile frontale laterale, airbag-urile cortină și airbag-ul pentru genunchii șoferului. Airbag-urile laterale pentru al doilea rând de scaune sunt opționale, la fel ca sistemul Crew Protect Assist. Când senzorii automobilului (acum și în spate) detectează o coliziune iminentă sau înregistrează o manevră bruscă de frânare, sistemul închide automat orice geam deschis, inclusiv plafonul panoramic, dacă este cazul, activează luminile de avarie și pretensionează centurile de siguranță din față. După o coliziune, sistemul de frânare Multi Collision Brake previne continuarea deplasării necontrolate a autoturismului.


Image
Image
Image

Detalii la consilierii de vânzări:

Tudor Mărăcine – Vânzător Auto 
Mobil: 0757 088 100
Tel: 0365 404 992
Email: [email protected]

Kasler Wilhelm - Vânzător Auto 
Mobil: 0720 024 673
Tel: 0365 404 992
Email: [email protected]

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.